Antena Căutare

Cum a reacționat medicul Mihail Pautov la situația Rusia-Ucraina. "Mama e din Ucraina, tata e jumătate rus-jumătate român"

Medicul Miahil Pautov, născut din mamă ucraineancă și tată român, a avut o reacție puternică la situația existentă actualmente pe teritoriul Ucrainei. El a precizat că în prezent îi este rușine că este rus.

Dr. Mihail Pautov, de origini ucraininene și rusești, este indignat de acțiunile rușilor

Antena 1

De mic mă consider rus. M-am născut în fostul URSS – la Chișinău. Mama este 100% ucraineancă, tată este jumătate român, jumătate rus. Sunt vorbitor nativ de limba rusă, am urmărit de mic canale rusești, am vorbit rusă cu prietenii, vorbim rusă acasă, a spus Pautov pe rețeaua de socializare Facebook, potrivit Click.

Acesta a mai povestit prin ce trec rudele și prietenii lui din Odesa și Kiev și că le e frică tuturor, mai ales că nu mai pot părăsi țara.

Am rude și mulți prieteni și colegi chirurgi în Odesa și Kiev. Țin legătura cu ei. Au bagajele făcute, subsolul pregătit pentru adăpost, a precizat medicul.

Dr. Mihail Pautov, despre "norul negru" din Ucraina: "Nimeni nu înțelege nimic. Se aud doar focuri și avioane"

Nimeni nu înțelege nimic. Noaptea nu prea se doarme, se aud focuri și avioane. Nu la graniță, ci în Odesa și Kiev, a spus el.

Le este frică tuturor. Le-am oferit adăpost și sprijin oricând au nevoie, din păcate însă acum nu mai pot părăși țara, nu o să îi lase.

Pe de altă parte, medicul îi consideră vinovați pe ruși pentru că au susținut atâta timp un președinte care este deja "caz de psihiatrie" și pentru că i-au permis să aducă țara unde a adus-o acum, la război.

În realitate, rușii și ucrainienii sunt și se simți înfrățiți ca popoare. Ce se întâmplă acum este de neînțeles, și pentru ruși și pentru ucrainieni.

Un popor fricos și adormit (rus) care își atacă proprii frați care nu înțeleg nimic. Sper ca acest popor să se trezească cât de curând și să sugrume această demență din interior.

Citește și:Medicool sezonul 1, 18 decembrie 2021. Dorian Popa, despre secretul energiei sale

Când mă uit la televiziunea națională din Rusia, 1TV, (pervii canal) mi se face rușine de faptul că mă consider rus.

Se vorbește despre cum Rusia salvează refugiații ucrainieni loviți de teroriști, despre cum armata rebelă din Ucraina atacă avioanele păcii de deasupra Kievului, ajutoare umanitare și chiar și interviuri cu ucrainieni care susțin că îi așteaptă la ruși să îi salveze. Asta văd rușii la TV.

Ce trebuie făcut? De evitat un conflict militar major, dar impuse cele mai aspre sancțiuni împotriva Rusiei și a oligarhilor lor. Ești oficial rus? Pa pa! Vor suferi rușii? Categoric da.

Citește și:MediCOOL, sezon 2, episod 1. Despre apendicită, balonare, alergarea ușoară și nevoia de iubire și atenție a copiilor

Merită asta? Categoric da, pentru că au ținut la sân și au sprijinit un dictator dement, un caz psihiatric paranoid ajuns la conducerea celei a 2- a putere militară din lume, a încheiat dr. Mihail Pautov.

Maria Speranța și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsă fiica Adrianei Trandafir la 22 de ani... Cu cine se iubește Andreea Antonescu de ceva timp. Artista s-a declarat total îndrăgostită...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x