Cum arată acum Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. Actrița are un fiu adorabil

Andreea Vasile are 37 de ani și este o mămică împlinită. Fosta logodnică a lui Mihai Bendeac se bucură d efiecare moment trăit alături de fiul ei.

Andreea Vasile este fosta logodnică a lui Mihai Bendeac

Instagram & Facebook

Andreea Vasile are 37 de ani, este actriță, a devenit cunoscută în anul 2003 prin participarea la un reality show și ulterior s-a remarcat în lumea teatrului. Andreea Vasile a jucat o perioadă alături de Mihai Bendeac, cu care a trăit și o poveste de iubire care a avut parte de o logodnă neîmplinită. Relația dintre Mihai Bendeac și Andreea Vasile s-a încheiat în ciuda logodnei, iar actrița a cunoscut iubirea alături de un alt bărbat, care i-a dăruit și un copil.

Andreea Vasile este mama unui băiețel pe nume Alexandru

Andreea Vasile a povestit că venirea pe lume a băiețelului său a fost una firească, având în vedere că s-a îndrăgostit de tatăl copilului său și a decis că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de el.

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat”, a povestit Andreea anul trecut, într-un podcat de parenting pe secom.ro.

Citește și: Ana Odagiu, către Mihai Bendeac: "O salut și pe fosta ta logodnică?" Delia: "Bendeac a fost logodit?"

Andreea a povestit pentru sursa menționată anterior că tatăl copilului său îi este de mare ajutor în creșterea copilului.

„Tot suportul îl am de la prietenul meu, Tudor. E mereu lângă mine și mă ajută foarte tare pentru că uneori clachez. Clachez și am sentimentul că uneori nu fac suficient sau că nu fac ce trebuie și el îmi spune să mă uit la copil, dacă copilul ei bine, înseamnă că am făcut bine. L-am crescut singuri, am încercat să găsim o bonă, ne mai ajută mama din când în când. Părinții mei sunt din Râmnicu Vâlcea și puteau să vină doar în weekend pentru că mama încă lucrează și în perioadele în care eu am avut filmări, pentru că am filmat încă de când avea Alexandru o lună, mai venea mama să mă ajute. Înainte să înceapă nebunia cu izolarea, găsisem o bonă. Nu mai aveam cum, pentru că începeam și la teatru repetiții și asta însemna că trebuie să fiu musai 7 ore pe zi acolo. Am găsit o bonă care a venit două zile, după care a început izolarea și nu a mai venit”, a declarat Andreea Vasile.

Citește și: Mihai Bendeac, urare pentru mama sa în care dă un detaliu intim. Care este adevărul despre nașterea lui

Ultimele știri