Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu. Ce a agățat în pom diva de pe Instagram

Adelina Pestrițu se pregățește de sărbători în amănut. Frumoasa brunetă a făcut bradul de Crăciun, care arată de-a dreptul spectaculos.

Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu. Ce a agățat în pom diva de pe Instagram

Adelina Pestrițu surprinde de fiecare dată cu fotografiile ei memorabile de pe rețelele de socializare, însă de această dată le-a oferit celor 1.6 milioane de urmăritori o imagine desprinsă din povești cu bradul de Crăciun.

De când a devenit mămică, vedeta petrece mai mult timp alături de soțul și fiica ei, pe care îi iubește extraordinar de mult.

Citește și: Suma colosală cheltuită de Adelina Pestrițu pentru noua casă. Imagini din locuința vedetei​

Se pare că Adelina a avut timp să se pregătească din timp de sărbători și a decis să îi facă o surpriză fetiței ei, care îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Aceasta a împodobit bradul, însă modul în care l-a aranjat a lăsat oamenii din mediul online cu gura căscată.

Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu are gusturi foarte bune în materie de modă și design, iar acest lucru se poate observa din fotografiile ei postate pe rețelele de socializare.

Recent, vedeta a publicat o imagine în care apare alături de spectaculosul lor brad de Crăciun. Aceasta a decis să își împodobească brad cu globulețe și flori superbe arginti și auri, iar ea s-a lăsat fotografiată alături de el într-o ținută mov, care îi scoate în evidență atuurile fizice și trăsăturile frumoase ale feței.

Fanii au rămas surprinși de capodopera Adelinei și au ținut neapărat să îi mărturisească că i-a ieșit senzațional braduțul, însă lipsește din peisaj micuța Zeny și soțul ei.

Reacțiile pozitive ale fanilor au început să apară imediat. Aceștia i-au lăsat câteva cuvinte frumoase.

"Sărbători fericite! Abia aștept să văd o fotografie cu voi trei." sau "Un brad superb! Nu are nimeni brad ca cel al lui Zeny.", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă

În luna iulie 2019, Adelia a avut cea mai importantă și specială zi din viața ei, nunta. Aceasta a luat decizia să își liciteze rochia de mireasă în scop caritabil pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, în care s-a născut, în urmă cu aproape 34 de ani.

Citește și: Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă pentru modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Câmpulung-Muscel

"Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbrăca la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă", a mărturisit Adelina Pestrițu.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri