Suma colosală cheltuită de Adelina Pestrițu pentru noua casă. Imagini din locuința vedetei

2020 a fost anul schimbărilor pentru Adelina Pestrițu. Vedeta are o activitate din ce în ce mai bogată în mediul online, o viață de familie fericită și recent s-a mutat în casă nouă.

Adelina Pestrițu a vorbit despre locuința pe care și-a amenajat-o recent

Instagram

Amenajarea vilei a durat luni bune pentru că Adelina Pestrițu și soțul său, Virgil, au dorit să o transforme în locuința perfectă.

”Noi anticipam că toată transformarea o să dureze cam o lună de zile. Am avut noroc că nu am luat casa de la fundație, să o ridicăm noi și să ne băgăm în alte probleme. Tot ce ține de interior am făcut noi.

Adică am demolat și am reamenajat după gusturile noastre. A durat trei luni, credeam că trebuie să cheltuim un anumit buget, dar s-a triplat în timp. Foarte stresant și solicitant, mai ales că am stat departe de cea mică”, a declarat ea la Observator.

Iată imagini din casa Adelinei Pestrițu:

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri