Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Cum arată fiica cea mare a lui Dr. Quinn! E leit mama ei! Toți bărbații întorc capul după ea!

Jane Seymour, actriţa principală din serialul "Doctor Quinn", are o fiică care-i seamănă leit. Dovadă stau pozele cu cele două. Katherine Flynn are 34 de ani și este fata cea mai a actriței. Pe lângă ea, Jane mai este mama a trei băieți:  Kristopher Steven Keach, John Stacy Keach și Sean Flynn.

Jane Seymour, actriţa principală din serialul "Doctor Quinn", are o fiică care-i seamănă leit. Dovadă stau pozele cu cele două. Katherine Flynn are 34 de ani și este fata cea mai a actriței. Pe lângă ea, Jane mai este mama a trei băieți: Kristopher Steven Keach, John Stacy Keach și Sean Flynn.

Katherine nu a moștenit doar frumusețea mamei, ci și dragostea pentru actorie. Tânăra chiar a câștigat câteva premii pentru rolurile pe care le-a avut în producții cinematografice. Mama ei o inspiră, de altfel „Dr. Quinn” reprezintă un model pentru femeile trecute de vârsta tinereţii. La 65 de ani, se menţine într-o formă fizică extraordinară.

Mama ei și-a dedicat o viață filmului

Jane Seymour se naşte pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia. În 1973 devine fata Bond în filmul "Pe cine nu laşi să moară" (Live and Let Die), unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul "The Odine Line" (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria "Frankenstein: The True Story". În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Între 1993 şi 2001 joacă în serialul de succes "Dr.Quinn", unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

Recomandari