Cum arată fiica lui Vali Vijelie, Rusu Cati. Artistul este foarte mândru de singura sa fată

Vali Vijelie este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică lăutărească, însă artistul este și un tată fericit. Vali Vijelie, al cărui nume real este Valentin Rusu, are patru copiii, trei băieți și o fiică, Cati.

Cati este mândria lui Vali Vijelie, care nu ezită să arate tuturor ce fiică frumoasă are

Hepta.ro si Facebook/ Vali Vijelie

Cum era de așteptat, Cati este mândria părintelui său, care nu ezită să arate tuturor ce fiică frumoasă are.

Cati Rusu a terminat liceul în urmă cu doi ani și a fost un elev silitor, lucru cu care tatăl său se mândrește. Ba mai mult, conform spuselor lui Vali Vijelie, tânăra este și un copil foarte ascultător.

Citește și: Augustin Viziru, imaginea adorabilă cu fetița sa. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă micuța

„Fata a învățat singură, nu am fost eu la bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am mai mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă! Îi spuneam fetei mele: tată, ia și învață, că uite eu cum am ajuns', a declarat Vali Vijelie conform Viva.

Cum arată fiica lui Vali Vijelie, Cati Rusu

Cati Rusu reușește să se facă remarcată la fiecare apariție datorită siluetei de vis și grija cu care își pune în evidență atuurile fizice. O mare parte din farmecul său constă în faptul că este ”zgârcită” cu privire la activitatea sa din mediul online, preferând să-și concentreze atenția asupra altor lucruri.

Citește și: Ce spune Lavinia Pîrva despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Soția artistului a făcut declarații neașteptate

Pe Instagram, Cati este urmărită de 139 de persoane și urmărește doar 110, semn că își ține contul doar pentru a comunica cu prietenii apropiați.

Printesa sufletului meu! ❤️❤️❤️

Publicată de Vali Vijelie pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

Unde a copilărit Vali Vijelie

Vali Vijelie s-a născut în București, dar a copilărit în Giurgiu, alături de verii și frații lui. În muzică a debutat împreună cu vărul său, Nelu, însă drumul spre succes nu a fost deloc ușor.

Citește și: Elsa Hosk, criticată pe Instagram pentru o poză în care își alăptează bebelușul. Răspunsul i-a adus respectul a milioane de mame

Valentin Rusu a fost nevoit să treacă prin multe greutăți, provenind într-o familie săracă. A primit o șansă, pe care nu a lăsat-o să-i scape, în anii '80, și a devenit unul dintre cei mai buni cântăreți de muzică de petrecere de la noi.

Ultimele știri