Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Surpriză! Ce notă a luat Mirela Vaida la examenul de BAC: „M-am luptat din greu”

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a dezvăluit recent ce note a luat ea la examenul de bacalaureat! Surpriza a fost uriașă pentru admiratorii vedetei!

Ce note a obținut Mirela Vaida la examenul de bacalaureat

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii Acces Direct nu s-a sfiit să recunoască pe pagina sa de Facebook ce note a luat la examenul de bacalaureat. Prin intermediul unei postări, Mirela Vaida a dezvăluit că are toate motivele să fie mândră.

CE NOTĂ A LUAT MIRELA VAIDA LA EXAMENUL DE BACALAUREAT

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că a aflat că a obținut aceeași medie cu cea a celebrului Un detaliu ce a atras imediat atenția fanilor vedetei au fost vorbele profesoarei vedetei, care a lăudat-o din plin!

citește și: Mirela Vaida, dezvăluire șoc despre soacra sa! Ce obișnuiește să facă femeia : „Eu îi mai dau replica”

Iată mai jos postarea Mirelei Vaida, cu privire la notele obținute de ea la examenul de bacalaureat:

Surpriză! Ce notă a luat Mirela Vaida la examenul de BAC: „M-am luptat din greu”

Notele obținute de Mirela Vaida, la finalul liceului

„Tata a insistat sa dau admitere la Liceul Pedagogic din Iasi! Mama ma voia la o clasa “umanista” pentru ca eram talentata la limba si literatura romana. Am ales imposibilul: Liceul de Informatica! Cu care m-am luptat din greu in primii doi ani, pierduta printre matematicieni si olimpici internationali la informatica!

citește și: Ce meserie are Mirela Vaida de la Acces Direct, de fapt! A absolvit facultatea cu media 9,35

Pentru ca, apoi, sa dau admitere la Drept! Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi!

Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! 💖🤗🙏 Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly! 😊 Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida despre nota cu care a luat examenul de bacalaureat!

Recomandari