Cum arăta Theo Rose când era mică. Imaginea cu care artista și-a surprins fanii

Theo Rose este una dintre cele mai atrăgătoare și talentate vedete de la noi. Cu trăsături de model și voce plăcută, artista reușește să impresioneze la fiecare apariție.

Theo Rose este una dintre cele mai atrăgătoare și talentate vedete de la no

Instagram

Dar te-ai întrebat vreodată cum arăta Theo Rose în copilărie? Ei bine, vedeta a acceptat cea mai recentă provocare de pe Instagram și a publicat o fotografie din copilărie.

Micuța Theodora Maria Diaconu, căci acesta este nume său complet, privea inocentă către obiectivul camerei de fotografiat.

Îmbrăcată cu o rochiță albă și un cardigan în aceeași culoare, accesorizate cu o suzetă ce avea un lanț roșu, Theo părea foarte atrasă de aparatul de pozat.

Se pare că această pasiune a rămas și-n timp căci artista se simte foarte bine în atenția camerelor de filmat.

Citește și: De Anul Nou 2021, Ruby a petrecut într-o rochie mulată și scurtă, dar privirile au fost ațintite asupra sandalelor. Cum arată ele

Afecțiunea cu care Theo Rose s-a confruntat

Theo Rose are 23 de ani și s-a născut să facă spectacol pe scenă. Cel puțin asta dovedesc reprezentațiile sale de pe scenă. Tânăra este originală din Ploiești, cântă de la 4 ani și este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală.

Tânăra nu se dă în lături de la a aborda toate genurile muzicale, iar recent a colaborat cu doi arțiști cunoscuți de manele: Jean de la Craiova și Bogdan de la Ploieși.

Dar, deși parte tot timpul veselă și plină de viață, puțini știu că în trecut ea s-a confruntat cu momente neplăcute din cauza anxietății de care suferea. Se întâmpla când s-a mutat la București pentru a studia la liceul de muzică Dinu Lipatti.

Citește și: Theo Rose, confesiune tulburătoare! A făcut atacuri de panică şi nu a mai putut urca pe scenă

Theo a vorbit despre întreaga experiență pe Youtube, acolo unde a îndrume urmăritorii cum să se apere în fața acestei afecțiuni.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat. M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, povestea Theo Rose.

Ultimele știri