Căutare Live

Cum arătau Mihai Petre și Elwira când câștigau competiții de dans împreună. Cei doi impresionau cu grația lor

Mihai Petre și Elwira se mândresc cu o relație longevivă și puternică, dar și cu o carieră spectaculoasă de dansatori. Cei doi și-au arătat talentul în timpul unor probe din Asia Express - Drumul Împăraților, însă foarte puțini sunt cei care știu cum arătau concurenții când câștigau competiții de dans.

Mihai Petre și Elwira se mândresc cu o relație longevivă și puternică, dar și cu o carieră spectaculoasă de dansatori.

Antena 1

Mihai Petre și Elwira se numără printre cei mai cunoscuți dansatori de la noi din țară. Cei doi impresionează cu aparițiile lor spectaculoase din cadrul competițiilor de dans, dar și din mediul online.

Concurenții din sezonul 4 Asia Express se laudă cu o carieră de succes în lumea dansului sportiv, cu o familie minunată și cu o relație de invidiat. Aceștia au demonstrat de foarte multe ori că sunt extrem de talentați, în mod special în cadrul competițiilor de dans.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Care este numele întreg al lui Mihai Petre. Ce a dezvăluit: „Nimeni nu știa asta, până acum”

Telespectatorii și prietenii din mediul online au avut ocazia de câteva ori să-i vadă pe soții Petre în timp ce își arătau abilităție și mișcările grațioase, însă puțini sunt cei care știu cum arătau vedetele când câștigau diferite concursuri de dans sportiv.

Mihai Petre și Elwira, imagini rare din perioada în care dansau împreună și câștigau competiții

Mihai Petre și soția lui au devenit rapid cunoscuți în întreaga țară datorită numeroaselor Campionate Naționale și Mondiale la care au participat. Cei doi au reușit să facă senzație cu coregrafiile lor și au câștigat o mulțime de competiții.

Timpul a trecut rapid și puțini își mai amintesc de show-urile spectaculoasă pe care le făceau concurenții din Asia Express în timpul concursurilor. Totodată, într-un videoclip de pe YouTube din cadrul competiției de dans sportiv de la Sibiu, Mihai și Elwira Petre au surprins cu grația și costumele lor senzaționale.

Elwira a strălucit într-o rochie roșie și scurtă, care i-a scos în evidență frumoasele trăsături ale corpului. Mișcările elegante și atitudinea feminină nu au putut să treacă neobservate de către spectatori.

Și Mihai Petre a făcut senzație alături de soția sa într-un costum negru. Cei doi s-au sincronizat perfect, motiv pentru care momentul a fost unul impecabil, fără „strop” de greșeală.

Citește și: Cum a arătat Elwira la nunta cu Mihai Petre. Imagini inedite cu concurenții de la Asia Express

De asemenea, în urmă cu câteva sâptămâni, concurenta de la Asia Express a publicat pe contul de Instagram o imagine alături de soțul ei din cadrul Campionatului României, în 2004.

Ieri am căutat niște poze și am dat de poza asta. Campionatul României în 2004, mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci😂”, a scris ea.

Mihai Petre și Elwira au câștigat rapid inimile tuturor cu felul carismatic și talentul reamarcabil. Cei doi formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express - Drumul Împăraților, drept dovadă stau aprecierile oamenilor din mediul online.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Elwira este o bucătăreasă pricepută, motiv pentru care a decis să meargă la Chefi la cuțite. În timpul emisiunii, soția lui Mihai Petre a vorbit despre povestea sa de dragoste cu dansatorul.

„Sunt mamă, sunt antrenor de dans, sunt dansatoare, sunt soție. Sunt un fel de robot multitasking, fiindcă fac de toate, asta sunt eu. Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la Chefi la cuțite.

Benone Sinulescu a murit. Care e cauza decesului... Ce avere avea Benone Sinulescu. Regretatul artist își făcuse testamentul încă din 2014...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x