Antena Căutare

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Care este numele întreg al lui Mihai Petre. Ce a dezvăluit: „Nimeni nu știa asta, până acum”

Mihai Petre s-a decis să fie cât mai calm în prima zi din Israel, lucru pe care i l-a mărturisit soției sale în mașină. Concurentul a făcut și alte dezvăluiri neașteptate despre numele său secret.

Mihai Petre s-a decis să fie cât mai calm în prima zi din Israel, fapt pe care i l-a mărturisit soției sale în mașină. Concurentul a făcut și câteva dezvăluiri neașteptate despre numele său întreg.

Antena 1

Patru echipe au rămas în lupta de pe Drumul Împăraților, după ce Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit competiția. Concurenții s-au bucurat de la primele ore ale dimineții de un moment emoționant alături de coechipieri, iar mai apoi au plecat în cursă.

Prima probă pe care au avut-o de îndeplinit în Israel a fost să realizeze o iesle, lucru care i-a pus în dificultate. La scurt timp după ce au reușit să ducă până la final misiune, concurenții au primit instrucțiunile pentru următoarea destinație în care trebuie să ajung.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Elwira a citit cu lacrimi în ochi scrisoarea pentru Mihai Petre. Momentul a fost unul emoționant

Mihai Petre și Elwira au întâmpinat câteva probleme la cea de-a doua probă. Cei doi au ajuns în locația greșit, însă nu au renunțat la gândul de a ajunge printre primii la Irina Fodor. De asemenea, concurentul i-a dezvăluit soției sale că și-a propus să fie calm, chiar dacă nu sunt într-o situație tocmai plăcută.

„Nu, acum eu o să-i iert pe toți. Să vezi cât de calm o să fiu toată etapa. Iert orice, uite din momentul ăsta.”, a spus Mihai Petre în timp ce pocnește din degete.

Care este numele întreg al lui Mihai Petre

În drum spre Bazilica Bunei Vestiri, soțul Elwirei Petre a făcut o declarație neașteptată. Puțini sunt cei care știu că numele secret al concurentului din sezonul 4 Asia Express este Mihai Gabriel Petre.

„Gata, sunt Gabriel!”, a spus el.

Mihai Petre a dezvăluit acest detaliu în mașină, iar șoferul nu a putut să treacă cu vederea numele Gabriel: „Sf. Gabriel?”

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă și au curs lacrimi

„Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, i-a răspuns concurentul, cu zâmbetul pe buze.

Cele patru echipe trebuie să ajungă la Bazilica Bunei Vestiri, biserică catolică din Nazaret, din nordul Israelului. Se spune că în acest locul Sf. Gabriel a anunțat-o pe Fecioarei Maria că va avea un copil.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Elwira a citit cu lacrimi în ochi scrisoarea pentru Mihai Petre. Momentul a fost unul e... Asia Express, 16 noiembrie 2021. Proba care i-a amintit Lidiei Buble de tatăl ei. Cine e tânărul cu care a zis că se &qu...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x