Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dan Negru, dezvăluiri fără perdea: ”Încă nu mi-a spus nimeni că sunt zgârcit”

Dan Negru a dat cărţile pe faţă. Prezentatorul TV a făcut declaraţii absolut uluitoare chiar despre el.

Dan Negru a dat cărţile pe faţă. Prezentatorul TV a făcut declaraţii absolut uluitoare chiar despre el.

”Sunt un bou care merge până în capăt! O ia din nou de la capăt şi dă din nou cu capul acolo, şi iar dă cu capul acolo! Sunt un bou care perseverează în greşeli. Şi mi-au spus-o mulţi. Îmi spun colegii mei”, a declarat prezentatorul TV.

Pus pe glume, dar şi pe dezvăluiri, Dan Negru a vorbit despre un zvon care a tot apărut prin presă: ”Să ştii că asta cu zgârcenia este un mit frumos. La 43 de ani încă nu mi-a spus nimeni că sunt zgârcit. Eu nu sunt un român potent financiar. Unu la mână. Doi: e bine întotdeauna să îţi ştii limita, să-ţi păstrezi echilibrul. Eu vin dintr-un oraş, Timişoara, unde oamenii sunt oarecum cumpătaţi. Nu-mi place Bucureştiul. Nu mă regăsesc în Bucureşti, aştept să mă întorc în Timişoara”.

Cât despre familia lui, a declarat că nu ar vrea ca fiul lui să-i calce pe urme: ”Nu mi-ar plăcea deloc ca Bogdan să-mi urmeze meseria. O să fac tot posibilul să-l ţin departe de lumea asta. Pe Dara la fel. Nu e un drum pe care ei mi-ar plăcea să-l urmeze. Mi-ar plăcea, de exemplu, să-i urmeze drumul mamei. Medic stomatolog”.

Recomandari