Dani Oțil, despre cum va arăta înmormântarea lui Răzvan Simion, organizată de el: „Aduc lăutari, tot ce ți-a plăcut toată viața”. Glumele matinalilor au devenit virale

Momente incredibile în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1! Dani Oțil a glumit cu Răzvan Simion și i-a dezvăluit că el este cel care se va ocupa de înmormântarea acestuia! S-a râs cu lacrimi, mai ales atunci când Dani Oțil și-a imaginat cum va arăta totul.

Dani Oțil și Răzvan Simion, glume de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1”

Toată lumea știe că Răzvan Simion și Dani Oțil au simțul umorului extrem de bine dezvoltat și nu ratează vreo ocazie să se tachineze reciproc. De data aceasta, pornind de la faptul că epidemia de coronavirus din România îi obligă pe nuntași să stea departe de ringul de dans, Dani Oțil a explicat care este motivul pentru care nu îi place să meargă la nunți.

MOMENT COMIC: DANI OȚIL ȘI-A IMAGINAT CUM VA ARĂTA ÎNMORMÂNTAREA LUI RĂZVAN SIMION

Mai mult decât atât, acesta a fost și momentul în care am aflat că Răzvan Simion nu va fi naș de cununie pentru colegul său de platou, iar motivul a fost dezvăluit chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil, primele detalii despre nuntă! Răzvan Simion nu va fi nașul! Motivul real, dezvăluit chiar în emisiune: „Eu, să mă pun naș la tine?”

În plus, Dani Oțil nu s-a oprit aici, ci a continuat să explice de ce preferă înmormântările mai mult decât nunțile sau botezurile, dar a și glumit pe seama faptului că el se va ocupa de tot la înmormântarea lui Răzvan Simion.

A fost un moment plin de umor (negru, pentru unii), ce i-a făcut pe toți cei prezenți în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” să râdă cu lacrimi.

„Am aflat câteva lucruri interesante, anul ăsta dacă te însori nu ai voie cu dans! Asta uram cel mai tare. Nu te mai cheamă la horă, nu mai vin toți mesenii transpirați să te pupe. Fugeam pe sub mese de ei.

N-am mai fost la o nuntă de la nunta Deliei. La botez la frate-miu am stat jumate de oră. La nuntă am stat două ore, să mă vadă rudele. La trei petreceri nu îmi place să particip: nuntă, botez și înmormântare. La înmormântare, fiindcă oricum nu afli că vin, am hotărât că oricum nu contează. Dintre toate, dacă e să mă întrebi pe mine, la înmormântare totuși aș veni fiindcă nu trebuie să dai nimic. Mai pleci cu un prosop, o cană, o lingură.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil, dezvăluire uriașă despre soacra lui! Răzvan Simion: „Tu ești împielițat cu noi aici, acasă abia dacă mai apuci să miauni”

Tradițiile sunt ca și credința: fiecare își traduce obiceiurile trecând prin porii lui informația. Eu atâta am învățat (...). La înmormântare măcar nu se fură mortul”, a mai explicat Dani Oțil, glumind apoi pe seama faptului că el vrea să organizeze înmormântarea lui Răzvan Simion.

„Las cu limbă pe moarte să nu te prind pe acolo”, a fost replica acestuia.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

„Aaa, eu mă ocup! Dacă mă ajuți...Ajută-mă cu treaba asta. Îi iau pe toți, crede-mă, ce o să fie. Dă-ne motive să-ți organizăm. Nu e problemă, plătesc eu tot. O să ai niște lumânări, Răzvane, ca de nuntă! Aduc lăutari, tot ce ți-a plăcut toată viața”, a glumit Dani Oțil.

„Păi atunci la înmormântarea mea ăștia o să plângă nu că m-am dus eu, ci că i-ai scos tu din sărite”, a râs cu lacrimi Răzvan Simion.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi momentul, dar și să descoperi detalii neștiute despre soacra lui Dani Oțil!

Ultimele știri