Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Daphne Selfe, cel mai batran fotomodel, in lenjerie intima la 83 de ani

Ea este Daphne Selfe - o femeie care, in ciuda varstei ei, este un adevarat model de urmat. Desi are 83 de ani, batrana nu se sfieste sa prezinte colectii de haine si lenjerie intima, pe podiumurile celor mai mari case de moda.

Daphne Selfe este una dintre putinele femei care au ales naturaletea in detrimentul falsitatii. Femeia a refuzat sa isi vopseasca parul sau sa isi puna extensii, nefiind de acord niciodata cu operatiile estetice. Chiar daca are riduri si pielea sa este lasata, Daphne a vrut sa imbatraneasca natural, lucru care i-a determinat pe mogulii modei sa o aprecieze si sa o promoveze.

"Nu mi-am facut niciodata nimic pe fata. Nicio otrava, nicio operatie estetica. Cred ca toate operatiile astea sunt o pierdere de bani ", a declarat Daphne informeaza DailyMail.

Chiar daca are deja 83 de ani, Daphne Selfe uimeste in continuare opinia publica, aflandu-se in cel de-al 63-lea an din cariera in modeling.

Femeia din Marea Britanie castiga in jur de 1.000 de lire sterline pe zi, venituri obtinute din sedinte foto pentru reviste celebre de moda, precum Vogue si Marie Claire.

Desi a nascut trei copii, Daphne a pozat acum in lenjerie intima, ca cea creata de Jean Paul Gaultier pentru Madonna, pentru turneul "Blonde Ambition" din 1990.

Sursa: Daily Mail
Foto: newsfashiontrend.com

Recomandari