De nerecunoscut! Cum arată acum Mirabela Dauer, la scurt timp după ce a ajuns de urgență la spital!

 

Mirabela Dauer a suferit recent o cumplită operație și fanii îndrăgitei artiste s-au îngrijorat cumplit!

Recent, Mirabela Dauer a ieșit în oraș pentru prima dată după operația suferită! Vedeta nu doar că a depășit perioada critică, dar chiar se simte din ce în ce mai bine!

Imaginile surprinse recent demonstrează că celebra cântăreață se simte mult mai bine și că perioada de recuperare decurge perfect.

La scurt timp după ce a fost internată de urgență și operată, în luna ianuarie, Mirabela Dauer a postat pentru fani următorul mesaj:

 

„Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!… Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt! Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.

Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. Iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând…Vă îmbrățișez tare, tare…Mira”

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE