Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO| Improvizație senzațională! Delia Matache, așa cum nu ai mai văzut-o! Ce spectacol le-a oferit artista fanilor!

Delia face senzație cu fiecare apariție a ei. Artista are un număr imens de fani pe toate conturile de socializare, pe care-i înveselește ori de câte ori simte nevoia, cu diverse fotografii și filmulețe care atrag sute de mii de aprecieri.

Delia Matache

Facebook/ Delia

Delia, frumoasa jurată de la iUmor, cea plină de haz și bună dispoziție, le-a oferit fanilor ei un spectacol pe cinste, în stilul ei caracteristic.

De această dată, îndrăgita artistă a postat un video pe contul ei de TikTok, în care cântă la FLAUT.

Streaptese, flaut și Frank Sinatra la iUmor! Brandon Coprich, americanul care a venit special pentru Delia, are un număr senzațional

Excentrica solistă este renumită pentru aparițiile ei dezinvolte în concerte, ca de altfel fiecare apariție a Deliei este un spectacol savurat la maximum de fanii vedetei.

Cu ceva timp în urmă, Delia a menţionat că a studiat 12 ani la flaut spunând că se mândreste cu asta pentru că: “Nu orice cântăreaţă sau solist de la noi ştie să cânte la vreun instrument. E o calitate. Majoritatea nu ştiu note muzicale”, a declarat cântăreaţa.

Nici la Sala Palatului n-ai să vezi asta! Delia a plutit magic, atârnată de părul braziliencei Luana Cayres

Artista a mai adăugat că ar vrea să includă flautul în piesele ei, dar aşteaptă un moment prielnic al pieţei pentru că vrea să se lanseze cu un proiect inedit.

Delia s-a filmat pe terasă, îmbrăcată lejer, iar la descrierea video-ului a scris: #improvisation #jazz 😝.

@delia

##improvisation ##jazz 😝

♬ original sound - delia
Recomandari