Căutare Live

Delia colaborează într-un nou proiect muzical cu artistul Killa Fonic. Cum a făcut anunțul vedeta

Delia a anunțat pe Instagram o colaborare muzicală împreună cu artistul Killa Fonic. Vedeta s-a fotografiat cu acesta, iar secțiunea de comentarii a explodat: “Aștept de prea mult timp asta”.

Delia a anunțat pe Instagram o colaborare muzicală împreună cu artistul Killa Fonic. Vedeta s-a fotografiat cu acesta, iar secțiunea de comentarii a explodat: “Aștept de prea mult timp asta”.

Antena 1/ iUmor

Delia este una dintre cele mai mari artiste de la noi din țară și colaborările sale muzicale au surprins de fiecare dată. Acum, acesta pregătește un proiect special împreună cu artistul Killa Fonic, iar admiratorii lor au mărturisit că au așteptat extrem de mult timp această asociere.

Delia colaborează cu artistul Killa Fonic. Cum s-a fotografiat cei doi de curând

Delia știe să surprindă nu doar cu fiecare apariție, ci și cu fiecare piesă pe care o scoate. Acesta este un artist complet, modern, care știe să răspundă la nevoile publicului său, dovadă fiind chiar această colaborare mult așteptată.

Killa Fonic este un artiste extrem de îndrăgit de publicul tânăr și vine pe piață cu o abordare fresh a muzicii și cu elemente de noutate, nu e de mirare colaborarea sa cu Delia, având în vedere că amândoi sunt doi artiști cu apariții explozive.

Citește și: Nepoata Deliei a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu micuța și ce imagini a publicat mama ei, Oana Matache

Fanii au fost extaziați să vadă fotografia și au înțeles imediat că este vorba de o colaborare care va rupe topurile muzicale.

Citește și: Interviu de excepție: viața "pe bune" a lui Killa Fonic. "Fanii sunt cealaltă parte a motorului, al mecanismului. Banii se sparg ușor, dar fanii nu mor, rămân cu tine! "

Comentariile nu au întârziat să apară, iar secțiunea s-a umplut cu mesaje de felicitare din partea celor care și-au dorit foarte mult o astfel de asociere: “Aștept de prea mult timp asta / Abia aștept / Felicitări, o să rupă tot/ Când apare?”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor la postarea artistei.

Citește și: Cum a fost trecerea tatălui Deliei Matache de la ateism la călugăr pe muntele Athos. "Înainte eram numai prin cluburi"

Artista devine extrem de repede centrul atenției datorită prezenței sale efervescente, dar și a felului în care își conturează fiecare apariție.

Cu mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina oficilală de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip. Aparițiile Deliei taie răsuflarea de fiecare dată, ea fiind un artist extrem de asumat cu propriul stil. Pare că niciodată nu ține cont de reguli și trăiește exact așa cum simte, iar publicul apreciază de fiecare dată lejeritatea vedetei.

Cum s-a lansat Delia, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, în lumea muzicală

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei. Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes. Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - Delia - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Artista născută pe 7 februarie 1982 a absolvit Liceul de Muzică 'Dinu Lipatti' după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul.

Ce mesaj a transmis Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale, la scurt timp de la scandalul cu Gabi Bădălău. Ce a publicat b... Carmen Electra împlinește 50 de ani. Cum arată acum silueta celebrei actirețe din serialul „Baywatch”...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x