Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Interviu de excepție: viața "pe bune" a lui Killa Fonic. "Fanii sunt cealaltă parte a motorului, al mecanismului. Banii se sparg ușor, dar fanii nu mor, rămân cu tine! "

Killa Fonic, 14 februarie 1989 și 30 de ani "tatuați" în propria structură a vieții. Originar din Ploiești, cu un sfert din viață trăită în Italia, este un trapper român și un artist solo care și-a asumat liberatea de A TRĂI și de A FI fără a-și explica alegerea.

Killa Fonic

Dintr-o dragoste profund ancorată în structura sa emoțională creează muzică prin care își alimentează propriul crez de viață. Muncește, simte și dă mai departe emoție codată ca adevăr publicului său.

Facem cunoștință cu Killa Fonic la o petrecere, după cum o spune chiar el în spirit de glumă: "A Gangsta Party". La care s-a creat "atmosfera unei petreceri ca acasă, în sufragerie, cu toată familia" la care au participat diverși apropiați ai artistului, fani și oameni ai muzicii.

"Fanii sunt adevăratul imperiu"

Întrebat de legătura dintre el și oamenii care îi apreciază și se hrănesc cu muzica lui, Killa Fonic a răspuns cu o sinceritate caracteristică"

La sfârșitul zilei ei sunt cei care contează cel mai mult, ei sunt cealaltă parte a motorului, al mecanismului, care te face să mergi înaite. Banii se sparg ușor, dar fanii nu mor, rămân cu tine!

Deși este un om plin de energie și vitalitate, uneori, simte o profundă nevoie de liniște în care să-și așeze gândurile și trăiască singur, doar cu el, motiv pentru care nu iese foarte des în public.

Nu-și evită fanii, ci caută un moment de respiro. Dar acesta este prețul pe care îl plătește pentru celebritate: "Nu mai ies decât dacă am șase băieți în jurul meu. E aiurea din punctul ăsta de vedere. Dar nu ai cum să te plâgi de așa ceva! Este un preț pe care îl plătești cu zâmbetul pe buze", spune artistul.

"O, Doamne!", tatuajele!

Killa Fonic își poartă poveștile nu doar în suflet, ci și pe piele. Cele mai vizibile tatuaje sunt pe față și pe trunchi. Artistul nu-și povestește "însemnările", le poartă și le simte încărcătura: "Nu-mi explic tatuajele. Nu sunt genul care își explică tatuajele. Sunt foarte personale. Am mai multe care au o istorie diferită".

Artistul face trecerea de la tatuatul cu o coardă de chitară la acul profesional, la fel cum a trecut de la o viață "de golan", așa cum el o spune, la o viață liniștită: "Sunt cuminte, sunt cu actele în regulă! Eram un golan și îmi făceam altfel de tatuaje, dar nu le regret, sunt parte din viața mea, le accept!"

Ultima "nebunie normală" pe care a făcut-o Killa Fonic

Născut în anul Șarpelui (conform zodiacului chinezesc) și-a luat ca "animale de companie" doi serpi foarte inteligenți, Ramses și Ganymede: "Mi-am luat doi pitoni și intenționez să-mi mai iau încă vreo trei. Respect foarte mult animalele."

Încă de mic, artistul se simțea atras de serpi. Acesta povestește că atunci când era mic a intrat în casă jucându-se cu un șarpe.

"Mi-aș dori și un câine mare, dar nu am loc de el. Așa că, eu sunt câinele și am doi pitoni!", mai adaugă Killa Fonic.

Killa Fonic a locuit și a trăit într-o curte militară, care aparține unei unități militare loc în care a trăit într-o comunitate, o familie mai mare. Acolo se făceau petreceri până dimineața în fiecare vară.

"Nu exista categorie de generație de vârstă. Pur și simplu toată lumea era afară la grătare și la muzică. Se asculta hip-hop. Numai muzică de calitate", își amintește Killa Fonic.

Tatal lui l-a inspirat de mic cu muzica. A fost impulsul pe care l-a primit ca atare de la cel care face parte din existența sa.

"Tata era foarte talentat, dar nu a reușit cu muzica din mai multe motive și mi-a transmis mie. Cred că nu daor talent, ci și multă pasiune.", spune artistul.

La formarea lui ca artist au contribuit și niște vecini care erau pasionați de muzică și care aduceau în "trib" tot ce era fresh în momentul acela în materie de hip-hop.

"Tata, dansa... Oau! Tata dansa ca un nebun! Îl adora pe Michael Jackson și îl imita foarte mult", adaugă artistul spre final.

Interviul a fost oferit în exclusivitatea pentru Răi da' Buni cu Mihai Morar.

Ultima colaborare a artistului este cu Carla's Dream - Bambolina

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro