Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dezvăluirile momentului despre divorțul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! „Am mai văzut-o în situații de genul ăsta”

Dezvăluirile momentului despre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Adevărul despre divorţul lor, dar şi despre relaţia cu Dan Alexa, îl aflați de la Cristi Brancu.

Dezvăluirile momentului despre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Adevărul despre divorţul lor, dar şi despre relaţia cu Dan Alexa, îl aflați de la Cristi Brancu.

„O cunosc pe Ana din 1993 și trebuie să vă spun că este genul de femeie foarte aprigă. Am mai văzut-o în situații de genul ăsta. Ea este vulcanică. Te poți aștepta la Ana, dacă se enervează, să pocnească pe oamenii din jurul ei. Uneori pare mai mult bărbat decât femeie. Vrea să fie numărul unu în toate, a fost ambițioasă de mică”, a precizat Cristi Brancu.

Dezvăluire fără precedent. Motivul real al scandalului dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan: „A înjurat-o, dar nimeni nu a spus asta”

„Trebuie să vă spun câteva lucruri foarte importante. Într-adevăr, era presiunea unui meci, fusese un rezultat neplăcut, într-adevăr există niște discuții despre niște fotbaliști, aveau ceva de discutat în contradictoriu și, Ana spune, citez: <<Poate să cârcotească lumea cât o vrea>>. Ana nu are nicio legătură cu acea iubită (...), dacă avea o problemă de gelozie, nu ar fi stat cu fata aia pe care ați văzut-o. Ana a fost cea care a invitat-o pe fată să intre în club”, a adăugat prezentatorul.

Despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, despre care s-a speculat că ar fi deja finalizat, Anamaria Prodan a declarat următoarele: „E o prostie! Nu există așa ceva!”.

Gigi Becali, reacție spumoasă după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: "Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam și o și tundeam"

Cristi Brancu l-a întrebat personal pe Laurențiu Reghecampf despre intențiile celor doi de a pune capăt căsniciei: „Pe Reghe l-a bușit râsul. A zis să ne vedem de treabă, că nu sunt lucruri de povestit și că nu coboară nivelul.”

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar în ultima perioadă s-a tot speculat că ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu.

Sursa: Antena Stars

Recomandari