Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Diana Bisinicu si-a botezat fiica. Nasii - Marcel Toader si Gabi Cristea

Este cea mai fericita zi din viata Dianei Bisinicu! Cantareata si-a crestinat vineri fiica. La fel de importanta a fost ziua de azi si pentru Marcel Toader, nasul fetitei. Omul de afaceri si-a revazut fosta sotie, pe Gabi Cristea. Ba chiar a stat la doar cativa centimetri de ea. Nu si-au vorbit si abia daca si-au aruncat cateva priviri si acelea nu au fost tocmai prietenoase.

Parintii Rianei, Diana Bisinicu si Catalin, a avut astazi mari emotii! Totul a trebuit sa iasa ca la carte in cea mai importanta zi din viata printesei lor, asa ca fiecare detaliu a contat.

Ziua a inceput devreme pentru Diana Bisinicu. Dis de dimineata, artista s-a machiat, s-a coafat si si-a pregatit fiica pentru cel mai important moment al vietii.

"Dupa cum observati, suntem naturale din cap pana in picioare, fara machiaj, fara nimic, dar important este ca astazi este ziua cea mare, cea mai importanta zi din viata mea, din viata noastra, pentru ca ne botezam copilul, ne crestinam comoara si acest lucru este cel mai important!", a spus Diana.

Da, dar ca orice artista care se respecta, Diana Bisinicu stie cat de important este sa arate perfect, asa ca s-a lasat pe mana specialistilor. Mai intai pentru coafat.

"Ce nu-mi place din toata aceasta zi este faptul ca ploua. In primul rand, soarele iti creaza o stare de dispozitie buna, o stare pozitiva", a mai spus vedeta.

De la salon, Diana a plecat acasa. Acolo era make-up artistul care isi incepuse deja treaba.

Pe langa toate pregatirile pentru botez, Diana Bisinicu si sotul ei au mai avut o misiune importanta de indeplinit: sa gaseasca daruri potrivite pentru nasii lor. Ei bine, au cumparat pentru Marcel Toader o camasa, si pentru Gabi Cristea, un parfum.

Recomandari