Live acum
Prime Time 20:30Burlacul

Diaz "cea cu vino-ncoa" implineste 41 de ani, astazi!

Cameron Diaz, simpatica blonda de la Hollywood, are cu ce se mandri si la cei 41 de ani! Actrita are un corp de invidiat si recunoaste ca se simte mai bine decat la 25

Nascuta pe 30 august 1972 in San Diego, California, Cameron isi face intrarea in lumea showbiz-ului in postura de model, dupa care devine o prezenta obisnuinta a comediilor romantice, jucand in filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie".

Dupa mai multe relatii esuate cu Carlos de la Torre, Justin Tmberlake sau Matt Dilon, "Ingerul lui Charlie" continua sa creada in casatorie si in adevarata jumatate. Totodata, blonda recunoaste ca asteapta sa devina mama si crede cu tarie ca inca mai poate face asta.

Anul trecut, actrita a decis sa pozeze sexy tocmai pentru a demonstra ca se simte mai bine decat la 25 de ani. "Pentru prima data in viata chiar ma simt multumita cu mine insami. Sunt atat de entuziasmata, imbatranitul este poate cea mai frumoasa parte a vietii. Stiu mult mai multe lucruri acum decat am stiut toata viata. Ma cunosc mult mai bine la aceasta varsta, ma simt mai capabila, iar in ceea ce priveste fizicul, ma simt mai bine acum decat ma simteam atunci cand aveam 25 de ani".

Pentru a-si mentine silueta, Diaz face mult sport, urmand un program regulat de exercitii Pilates si a negat mereu zvonurile potrivit carora ar folosi seruri pentru inlaturarea ridurilor. "Nu exista asa zise produse anti-imbatranire. Nu te poti intoarce in timp. Asa ca, pentru mine totul se rezuma la a trai momentul in cel mai bun mod posibil. Sa poti fi multumit cu tine insuti tine de factorii din viata ta", a declarat ea.

Asadar, Cameron Diaz demonstreaza, inca o data, ca poti avea un corp de invidiat chiar si la 41 de ani.

Foto: Hepta

Recomandari