Dorian Popa s-a iubit cu Alexandra Stan în adolescență. Ce dezvăluiri face artista

Alexandra Stan, frumoasa cântăreață extrem de cunoscută pentru vocea ei extraordinară, a făcut niște dezvăluiri neașteptate despre adolescența sa.

Alexandra și Dorian au fost iubiți pe când cei doi aveau doar 16 ani și erau în Constanța.

instagram

Artista a vorbit despre iubirile din adolescență și nu mică le-a fost mirarea fanilor când au aflat că tânăra s-a iubit cu Dorian Popa. Cei doi artiști s-au cunoscut în timpul anilor de liceu, la Constanța.

Deși la început au fost prieteni, relația lor s-a schimbat, devenind treptat din ce în ce mai apropiată. Alexandra Stan a povestit într-un interviu că ea și Dorian se întâlneau destul de des, deși nu erau elevi la același liceu, potrivit viva.ro .

Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți

Chiar dacă relația lor a fost scurtă, Alexandra a mărturisit că îl apreciază foarte tare pe Dorian și a spus despre el că e un artist desăvârșit. De asemenea, Dorian i-a demonstrat frumoasei blondine cât de romantic poate fi. Ea mărturisește că îi cumpăra flori și o răsfăța ori de câte ori avea ocazia.

Vezi mai multe imagini cu Alexandra Stan și Dorian Popa în GALERIE FOTO

Citește și: Dorian Popa, primele fotografii cu noul tatuaj realizat într-o zonă intimă. Ce semnifică imaginea

Se pare că nu doar Dorian o iubea mult pe Alexandra pe atunci, ci și mama lui, care a îndrăgit-o de cum a cunoscut-o. Cu toate acestea, dragostea lor nu a fost suficient de puternică încât să renunțe și la celelalte iubite pe care le avea în adolescență.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa.

Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a povestit Alexandra Stan pentru Click!

Citește și: Alexandra Stan, fără lenjerie intimă și cu un look complet schimbat! Cum arată acum artista

Cine e actuala iubită a lui Dorian Popa, Babs

Claudia Iosif, cunoscută pe numele de Babs, se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din țară și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Dorian Popa de ani buni. Cei doi locuiesc împreună, iar dragostea lor deste mai puternică pe zi ce trece.

Citește și: Dorian Hâț Popa se ia la întrecere cu cel mai mare fotbalist. Cu ce “arme” vrea să îl înfrângă pe Ronaldo

Babs este destul de activă în mediul online, unde publică fotografii în cele mai provocatoare ipostaze, însă de data aceasta a fost surpinsă cu umerii goi la vedere, iar priveliștea este una extrem de sexy.

La cei 38 de ani, Claudia arată de-a dreptul senzațional și este posesoarea unor forme apetisante, dar și a unui corp de-a dreptul perfect.

Ultimele știri