Alexandra Stan, apariție îndrăzneață și un mesaj total neașteptat! Ce a transmis fanilor

Alexandra Stan a reușit să își uimească fanii nu doar cu o filmare extrem de îndrăzneață, ci și cu o urare cu totul și cu totul ieșită din comun. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Alexandra Stan, apariție îndrăzneață pe Instagram

Nu mai este o noutate faptul că Alexandra Stan este o artistă nonconformistă, care reușește de fiecare dată să iasă în evidență. Fiecare apariție a sa este, pentru mulți, un adevărat act de curaj.

Recent, în spiritul sărbătorilor de iarnă, cântăreața în vârstă de 31 de ani a decis să filmeze momentul în care își împodobește pomul de Crăciun.

Alexandra Stan, apariție îndrăzneață și mesaj neașteptat pentru fanii de pe Instagram

Așa cum era de așteptat, clipul video a fost imediat postat pe Instagram și a adunat Instant zeci de mii de vizualizări.

citește și: Alexandra Stan, fără lenjerie intimă și cu un look complet schimbat! Cum arată acum artista

Un detaliu ce a făcut deliciul fanilor a fost ținuta îndrăzneață aleasă de Alexandra Stan. Aceasta a optat pentru un pulover larg, cu mâneci scurte și decolteu generos. Totuși, artista a ales să nu poarte pantaloni, așa că picioarele lăsate la vedere i-au bucurat din plin pe admiratorii cântăreței.

Cu un corp de zeiță și forme amețitoare, Alexandra Stan reușește de fiecare datp să facă spectacol și să adune zeci de mii de aprecieri pe diferitele rețele de socializare.

citește și: Alexandra Stan, decolteu amplu pentru formele ei neîncăpătoare. Ținuta care i-a cucerit pe fanii de pe rețelele de socializare

„V-a doresk 1 Crakiun! #2020 (Aceasta exprimare este un pamflet, si trebuie tratat ca atare! Fyi, stiu sa vorbesc si sa scriu corect in limba romana! 😂)”, a scris Alexandra Stan în dreptul clipului video.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au rămas indiferenți și au reacționat imediat.

„Superb 😍”, „Frumos băduț și tu esti frumoasă 😘💋”, „Ești un copil minunat. Sărbători binecuvântate.⚘👍🤗”, iată doar o parte dintre mesaje transmise de admiratori către frumoasa artistă.

Ultimele știri