Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Drama unui celebru manelist, fost iubit al Denisei Răducu! A fost operat de 17 ori și a crescut la casa de copii

În copilărie a fost abandonat și a crescut la o fundație pentru copii. Ghinionul nu l-a ocolit pe celebrul cântăreț Ticy nici mai târziu.

Ce a dezvăluit Ticy la Antena Stars

Celebrul manelist Ticy, cel despre care se spune că ar fi fost fostul iubit al Denisei Răducu (Denisa Manelista), a făcut dezvăluiri incredibile despre trecutul său!

TICY MANELISTUL, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

Medicii l-au diagnosticat cu o boală specifică vârstnicilor de 80 de ani și a fost deja operat de 17 ori! Invitat în emisiunea Star News, artistul a dezvăluit mai multe despre divorțul părinților, despre copilăria avută la fundația unde a crescut și despre boala ce l-a marcat.

citește și: Fanii au rămas fără cuvinte! Ce studii avea Denisa Manelista, de fapt

„Am trecut prin perioada asta foarte grea pentru mine. Eu nu mai făceam sport la un moment dat și m-am îngrășat. Stând în studio foarte mult și lucrând nu mai făceam mișcare și automat am început să fiu afectat. A contribuit și alimentația. Aveam dureri și sângerări, am amânat și când am ajuns la doctor acesta s-a mirat și mi-a zis că am o afecțiune specifică unui om de 80 de ani. Medicul mi-a zis ce trebuie să fac, am avut încredere în el și am respectat ce mi-a zis și uite că m-a făcut bine”, a dezvăluit Ticy.

citește și: S-a aflat! Denisa Manelista, ultimele cuvinte înainte de moarte! Ce i-a dezvăluit tatălui: „Tată, eu îți zic...”

Mai mult decât atât, bărbatul a povestit și care a fost adevăratul motiv al divorțului, deși fanii credeau despre el că și-a descoperit marea iubire în femeia care i-a dăruit un băiețel.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Antena Stars ca să vezi ce detalii au ieșit la iveală despre celebrul manelist Ticy!

Recomandari