S-a aflat! Denisa Manelista, ultimele cuvinte înainte de moarte! Ce i-a dezvăluit tatălui: „Tată, eu îți zic...”

Interviu sfâşietor cu tatăl Denisei Răducu! Care au fost ultmele cuvintele ale artistei pe patul de moarte! Ce i-a spus Denisa Manelista părintelui său, în ultimele ore de viaţă şi cine i-a fost alături până la final?

S-a aflat! Denisa Manelista, ultimele cuvinte înainte de moarte! Ce i-a dezvăluit tatălui: „Tată, eu îți zic...”

Cu lacrimi în ochi, tatăl Denisei Manelista a povestit ce s-a întâmplat în ultimele luni trăite de către artistă.

„Întotdeauna când stăteam de vorbă cu ea evitam sau mă gândeam să evit întrebările despre cum se simte, ca să nu-i fac rău. Stăteam cu ea de vorbă și îi spuneam că e pe drumul cel bun, că o să se facă bine, dar uite că nu a fost așa.

Denisa s-a stins din viață sâmbăta seara spre duminică dimineața. Eu vineri după-amiază am primit un telefon de la ea și a început să plâng. M-a întrebat ce mai fac, cu vocea tremurândă, și mi-a spus că nu se simte prea bine.

Și a început să plângă. Nu am putut să mai continuăm discuția. Speram într-o minune, în puterea medicilor și a medicamentelor, că o să înceapă și calea cea bună.

A trăit până în ultima clipă cu speranța că se va face bine. Ea pentru mine e copilul cu suflet frumos și plină de zâmbet”, a mărturisit cu lacrimi în ochi tatăl Denisei Răducu, știută publicului larg și drept Denisa Manelista.

Ultimele știri