Căutare Live

Dumnezeule, în ce hal a ajuns! Mary-Kate Olsen şi-a distrus faţa din cauza operaţiilor estetice! Nu mai arată deloc aşa

Surorile Olsen aveau nouă luni când au apărut în faţa camerelor de filmat pentru prima dată. Celebritatea a fost "jucăria" lor preferată, iar noi am crescut cu serialele în care au strălucit de-a lungul anilor.

hepta.ro

Surorile Olsen aveau nouă luni când au apărut în faţa camerelor de filmat pentru prima dată. Celebritatea a fost "jucăria" lor preferată, iar noi am crescut cu serialele în care au strălucit.

Timpul a trecut, cele două fetiţe drăgălaşe s-au mărit şi au devenit femei admirate de o lume întreagă. De-a lungul anilor, Mary-Kate şi Ashley nu au trecut prin schimbări radicale de look, fiind destul de constante în ceea ce priveşte înfăţişarea lor. Cu toate astea, la ultima apariţie pe covorul roşu, fotografii au rămas cu gura căscată.

Recent, cele două au participat la un eveniment monden în New York. Chipul lui Mary-Kate este complet schimbat şi fanii sunt siguri că s-a lăsat pe mâna unui chirurg estetician. Ca să vă daţi seama de diferenţa uriaşă, iată o comparaţie între felul în care arăta blonda în 2009 şi cum arată acum!

2014 2009

LEO DI CAPRIO: 40 de ani, 5 nominalizări, 0 Oscaruri, 22 de cuceriri, Mădălina Ghenea printre ele...... E PITZI și vine din Franța: NABILLA BENATTIA. Galerie FOTO de excepție!...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x