Căutare Live

Elefantul lui Michael Jackson a făcut moonwalk după ce a EVADAT din țarcul său! FOTO

Un elefant care i-a aparținut legendarului Michael Jackson, Ali, a evadat în cadrul unei grădini zoologice, în weekend, după ce o poartă a țarcului său a fost lăsată deschisă în mod „accidental”.

Un elefant care i-a aparținut legendarului Michael Jackson, Ali, a evadat în cadrul unei grădini zoologice, în weekend, după ce o poartă a țarcului său a fost lăsată deschisă în mod „accidental”.

Escapada a durat 20 de minute, după care animalul a fost condus de îngrijitori înapoi în țarcul său. Elefantul nu a fost rănit și nu a provocat daune.

„Ce faci atunci când un elefant ajunge pe un teren pe care nu ar trebui să se afle? Îl conduce în pas moonwalk (celebra mișcare a cântprețului Michael Jackson, n.r.) înapoi în țarcul său”, au scris reprezentanții Jacksonville Zoo and Gardens din Florida, pe platforma de socializare Facebook.

Elefantul lui Michael Jackson a făcut moonwalk după ce a EVADAT din țarcul său! FOTO

Ali a ajuns la această grădină zoologică în anul 1997, de la ferma „Neverland” a artistului Michael Jackson.

Cu câteva săptămâni înainte ca starul să moară, în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, acesta ar fi plănuit să călărească un elefant pe scenă, ca parte din rezidența sa, „This Is It”, din Londra. Cele 50 de concerte programate începând din iulie 2009 nu au mai avut loc, din cauza tragicului deces al artistului.

O carte despre relația dintre Michael Jackson și actrița Elizabeth Taylor, intitulată „Elizabeth and Michael: The Queen of Hollywood and the King of Pop - A Love Story” („Elizabeth și Michael: Regina Hollywoodului și regale muzicii pop – o poveste de dragoste”) dezvăluie că artista i-a oferit starului un elefant numit Gypsy.

O melodie a cântărețului, „Earth Song” (1995), are ca temă pericolele la care oamenii expun mediul și a animalele.

Andreea Bălan face show pe scenă, dar și în bucătărie. Ce găteşte cel mai bine artista (VIDEO)... Trupa ABBA le-a dovedit fanilor că lucrează la noi melodii! PRIMA imagine de la reuniune. FOTO...
Ultimele știri