Antena Căutare

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu își aduc acuzații grave după ce pensia celei din urmă a devenit subiect de discuție

Două dintre cele mai cunsocute cântărețe de muzică populară din România își aduc acuzații grave, după ce pensia și locul de muncă ale Mariei Dragomiroiu au devenit subiect de discuție pentru Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu își aduc acuzații grave după ce pensia celei din urmă a devenit subiect de discuție Galerie
Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu

Maria Dragomiroiu a reacționat imediat după ce Elena Merișoreanu a declarat, despre cea care îi este colegă în breasla artiștilor de muzică populară, că nu a fost angajată în niciun loc. Totul a pornit de la faptul că Maria Dragomiroiu a vorbit despre pensia sa mica pe care o ia lunar, în valoare de 1.200 de lei.

După ce aceasta a dezvăluit detalii despre banii pe care îi primește, Elena Merișoreanu s-a sesizat și a declarat despre colega sa că nu poate să se plângă de banii pe care îi ia, atât timp cât nu a fost angajată niciodată la un anasamblu. Aspect pe care soțul Mariei Dragomiroiu îl infirmă. Acesta a intrat prin telefon la Acces Direct și a declarat că soția sa a lucrat.

Citește și: Povești de suflet, cu Elena Merișoreanu. Artista trăiești o frumoasă poveste de iubire de peste 45 de ani

"Să nu se mai vaite măi, că au câștigat bani cu poala. Nu poți să spui că ai pensie mică, când n-ai fost angajat la un ansamblu (...) ea a cântat liber profesionist", a spus Elena Merișoreanu la Antena Stras. De aici s-a aprins scandalul între cele două cântărețe respectabile.

Maria Dragomiroiu i-a răspuns pe măsură și și-a acuzat colega de breaslă că "a venit pe pământ să își judece colegii", că ar fi "răutăcioasă" și "invidioasă" pe cariera și pe familia ei.

Acuzațiile pe care și le aduc Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu

Cele două cunsocute artiste, care au încântat generații întregi cu vocea lor își aruncă cuvinte grele. Elena Merișorenau s-a supărat pe Maria Dragomiroiu pentru că cea din urmă ar fi făcut-o "mincinoasă" și a acuzat-o că își "vorbește colegii de rău". Recția doamnei Maria a venit ca răspuns la comentariile doamnei Elena legate de pensia și jobul ei.

"Eu am spus că ea chiar merită. Dacă ea chiar are o pensie mică, de ce nu îi dă o pensie pe merit, pentru că ea merită să aibă această pensie. Este o cântăreață bună, e frumoasă, cântă frumos, are o familie frumosă, dar asta nu însemnă că mă învinovățești pe mine că eu vorbesc urât de toți colegii", spune Elena Merișoreanu.

Citește și: Secretul părului Mariei Dragomiroiu. Cum își îngrijește artista podoaba capilară

Mirela Vaida i-a amintit Elenei Merișoreanu că a afirmat despre Maria Dragomiroiu că ar "cânta din păr" și că a distrus o familie: "Asta știe toată lumea! Nu am zis eu că ea cântă din păr, au spus-o alții", a răspuns doamna muzicii populare.

Maria Dragomiroiu nu a dorit să intre pentru a-i da o replică Elenei Merișoreanu, dar cu toate astea, soțul Mariei, Bebe Mihu, a decis să intre pentru a-i reprezenta punctul de vedere al soției sale.

Acesta este deranjat de faptul că Elena Merișoreanu a afirmat despre Maria Dragomiroiu că a "spart" fosta căsnicie a sa. Bebe Mihu afirmă că atunci când a cunoscut-o pe actuala sa soție era singur și și-a refăcut viața alături de cântăreața de muzică populară.

Ce spune Larisa Iordache despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Am crezut că am nevoie de ele”... Carmen Chindriș, imaginea adorabilă din copilărie. Cum arăta artista când era doar un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x