Emily Ratajkowski, aspru criticată pentru felul cum își ține bebelușul în brațe. Supermodelul și-a închis secțiunea de comentarii

Emily Ratajkowski, supermodel american și actriță, a luat decizia să își închidă secțiunea de comentarii la câteva dintre pozele cu bebelușul ei postate pe Instagram. Înainte să facă asta, fanii, și nu numai ei, îi lăsaseră mesaje răutăcioase, pline de indignare, a scris Fox News.

Emily Ratajkowski, sau Em Rata, a fost criticată pentru felul în care își ținea în brațe bebelușul în unele fotografii

Profimedia

Supermodelul american Emily Ratajkowski - sau Em Rata, cum își spune - a produs indignare în mediul online după ce a postat pe Instagram câteva fotografii cu bebelușul ei. Mai exact, felul în care își ține copilul în pozele respective i-a nemulțumit pe mulți dintre fanii ei și nu numai, a relatat Fox News. Fotografiile de mai jos sunt cele pentru care fotomodelul a fost aspru criticată.

Piers Morgan a scris într-un tweet: "Nu așa se ține un copil în brațe, iar milioanele tale de fani nu ar trebui să fie încurajate să facă la fel. M-aș bucura să îți dau niște sfaturi dacă ai nevoie de ele", a scris jurnalistul și omul de televiziune Piers Morgan pe contul lui de Twitter.

Foarte mulți dintre utilizatorii de Twitter au susținut că supermodelul s-ar fi folosit de bebelușul de patru luni astfel încât corpul ei să fie centrul atenției. Într-un alt comentariu de pe Twitter, un utilizator a spus că "bebelușul este noul ei accesoriu și, ca să arate că există o legătură cât de cât între ei, și mama, și copilul și-au asortat hainele", a scris Fox News.

Citește și: Emily Ratajkowski, imagine din copilărie. Cum arăta în trecut vedeta cu cel mai frumos bust natural

Emily Ratajkowski, în vârstă de 30 de ani, a mai fost criticată pentru unele principii ale ei. Când a anunțat că este însărcinată, prin intermediul revistei Vogue, în 2020, a declarat că "ea și soțul ei nu cunosc genul copilului până când acesta nu va împlini 18 ani și abia atunci vor face și declarații despre acest lucru", continuând că "genul unui om este o treabă mult mai complexă, indiferent de organele genitale cu care acesta se naște".

Citește și: Cum arată Emily Ratajkowski la 5 săptămâni de la naștere. Corpul său a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Totuși, în martie 2021, supermodelul Em Rata a postat o fotografie când își alăpta bebelușul cu descrierea: "Un băiat frumos", iar fanii i-au atras imediat atenția și au comentat: "Nu cumva copilul tău avea gen neutru?", i-a scris un utilizator, în timp ce alții i-au luat apărarea scriind: "Poate să facă ce vrea. E copilul ei, până la urmă".

Emily Ratajkowski este căsătorită cu producătorul de film Sebastian Bear-McClard încă din 2018. Supermodelul este într-o formă excelentă chiar dacă a născut. Ea a fost fotografiată recent în New York purtând un top scurt, bleu, și niște jeanși care îi vin perfect.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri