Este una dintre cele mai frumoase femei! Cum arată Christina Ich complet nemachiată

Este bine cunoscut faptul că bloggerița Christina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Îi place să fie întotdeauna feminină, senzuală și elegantă.

Christina Ich

Instagram/christina_ich

A surprins cu fiecare apariție. Fiind o persoană publică, Christina Ich a acordat tot timpul o atenție deosebită aspectului său.

Pentru a-și pune în evidență calitățile fizice, vedeta s-a lăsat de nenumărate ori pe mâna make-up artiștilor profesioniști, rezultatul fiind de fiecare dată demențial.

We are shaped by our thoughts🗣

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich) pe

Însă influencerița debordează de frumusețe și în lipsa machiajului. Recent, superba moldoveancă și-a propus să nu mai aibă secrete față de fani. Christina s-a pozat imediat ce s-a trezit, complet nemachiată, îmbrăcată într-un halat alb.

Fotografia a făcut furori, iar complimentele au curs în lanț.

''Ești perfectă!'', au scris majoritatea fanilor.

Christina Ich promite, însă, faptul că look-ul ei natural nu va mai putea fi admirat cu o altă ocazie: ''Prima și ultima postată'', a spus vedeta în dreptul postării.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri