Căutare Live

Este una dintre cele mai frumoase femei! Cum arată Christina Ich complet nemachiată

Este bine cunoscut faptul că bloggerița Christina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Îi place să fie întotdeauna feminină, senzuală și elegantă.

Christina Ich

Instagram/christina_ich

A surprins cu fiecare apariție. Fiind o persoană publică, Christina Ich a acordat tot timpul o atenție deosebită aspectului său.

Pentru a-și pune în evidență calitățile fizice, vedeta s-a lăsat de nenumărate ori pe mâna make-up artiștilor profesioniști, rezultatul fiind de fiecare dată demențial.

We are shaped by our thoughts🗣

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich) pe

Însă influencerița debordează de frumusețe și în lipsa machiajului. Recent, superba moldoveancă și-a propus să nu mai aibă secrete față de fani. Christina s-a pozat imediat ce s-a trezit, complet nemachiată, îmbrăcată într-un halat alb.

Fotografia a făcut furori, iar complimentele au curs în lanț.

''Ești perfectă!'', au scris majoritatea fanilor.

Christina Ich promite, însă, faptul că look-ul ei natural nu va mai putea fi admirat cu o altă ocazie: ''Prima și ultima postată'', a spus vedeta în dreptul postării.

A cucerit inimile tuturor în anii '90 când era "dr. Quinn". Cum arată acum Jane Seymour... O mai ții minte pe Soraya din telenovela Sărmana Maria? Cum arată actrița Itati Cantoral acum, după 25 de ani de la prem...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri