Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Femeile care au facut furori printre fotbalisti defileaza pentru Alexandra Enachescu!

Diana Guresoaie, fosta iubita a stelistului Cristi Tanase, a acceptat invitatia de a defila joi noapte, in club “La Joya” intr-o prezentare semnata de prietena sa, Alexandra Enachescu, care a debutat ca designer vestimentar.

Intamplator, o alta fosta iubita a celebrului fotbalist va fi prezenta in cadrul aceluiasi eveniment. Este vorba despre Raisa Radu, care in trecut a fost prima iubita a lui Cristi Tanase, iar in prezent este actuala iubita a cunoscutului solist Morris, care activeaza ca si dansatoare in proiectul acestuia. Intitulata "Glame", colectia este formata dintr-o serie de piese unicat, tricouri cu mesaje personalizate, lenjerii si body-uri din paiete.

Intoarsa dupa luni bune din Senegal pentru a sarbatori ziua de nastere alaturi de familie, Nafi Fall, verisoara fotbalistului de la FC Vaslui, Ousmane N'Doye, va prezenta de asemena, alaturi de nume cunoscute din modellingul autohton, Andreea Ilie (fosta iubita a lui Alex Piturca si vedeta Playboy), Oana Popa (fosta iubita a lui Mihai Costea), Cristina Gherghe (curtata de Dacian Varga), Cosmina Gavan(cautata insistent de Emil Dica).

"Coloana" sonora a prezentarii va fi asigurata live de catre Ramona Olteanu, alias Raya, fosta componenta a trupei Etno, care s-a lansat de curand intr-un promitator proiect single si care activeaza ca actrita la treatrul Alexandru Davila din Pitesti.

Recomandari