Căutare Live

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!"

Rada Adrian a stat în purgatoriu şi s-a înspăimântat de ce a văzut acolo! Celebrul Fernando de la Caransebeş face mărturisiri cutremurătoare, despre cum aproape a ajuns în iad!

Acesta s-a întors cu fața către Dumnezeu după ce a avut o experiență extracorporală, mai exact a trrăit experiența morții clinice! A intrat în platoul emisiunii spunând o rugăciune și așa a continuat toată emisiunea!

Acesta povestește că într-o seară a consumat multe energizante și cafele la o petrecere, fapt ce i-a dăunat extrem de tare. A început să simtă o amorțeală foarte mare și a ieșit din propriul său corp. Și-a văzut trupul întins și el era undeva deasupra.

S-a speriat extrem de tare crezând că a murit. A încercat să intre înapoi în corp, dar nu putea și s-a dus să-și vadă familia aflată într-o cameră alăturată.

Află continuarea poveștii dând play videoclipului!

Bonus, imagini cu Mihai Bendeac, în rolul lui Fernando de la Caransebeș, la "În puii mei":

Tu ce faci vara asta? Octavia Geamănu, dezvăluiri despre planurile de concediu: ”Vreau să-i arăt băiețelului meu peșteri... Bogdan Alexandru, prezentatorul Observatorului, dezvăluiri despre planurile din aceasta vară! | Video...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri