Căutare Live

Fetele lui John Legend au ieșit la plimbare. Soția și fetița lui sunt adorabile! FOTO

Modelul american Chrissy Teigen şi fetița ei și a cântăreţul John Legend au fost surprinse de fotojurnaliștii Hepta pe străzile New York-ului. 

Modelul american Chrissy Teigen şi fetița ei și a cântăreţul John Legend au fost surprinse de fotojurnaliștii Hepta pe străzile New York-ului. Proaspăta mămică arată extraordinar de bine, iar bebelușa este adorabilă.

Cântărețul și modelul au devenit părinţi pe 14 aprilie, când cei doi au anunţat pe reţelele de socializare naşterea Lunei Simone Stephens.

Micuța, copia mamei

Un apropiat al cuplului a descris-o pe micuţă ca fiind "o copie în miniatură a lui Chrissy", având câteva trăsături şi de la tatăl ei.

"Luna are obrăjorii drăguţi, rotunzi şi arată deja ca un bebeluş model. Este cea mai fericidă perioadă din viaţa lor. Sunt părinţi naturali. O privesc pe Luna ca pe o binecuvântare pentru că nu le-a fost uşor să conceapă un copil", a declarat aceeaşi sursă.

Cuplul a vorbit deschis despre dificultăţile întâmpinate în timp ce încercau să conceapă un copil, iar Teigen a dezvăluit anul trecut că a recurs la fertilizare in vitro şi că, de asemenea, a ales sexul bebeluşului.

Cântăreţul John Legend are în palmares zece premii Grammy. Muzicianul american, în vârstă de 37 de ani, a început o relaţie cu modelul Chrissy Teigen, în vârstă de 30 de ani, în anul 2007. Cei doi s-au logodit în 2011 în timpul unei vacanţe petrecute în Insulele Maldive.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Pe Cristina Spătar o ştie toată ţara, dar iată cum arată sora ei. Pune pe jar toată suflarea masculină!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri