Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Vânătorul de crocodili ar fi vărsat lacrimi de bucurie! Fiica lui va deveni mamă. Cum a reacționat Bindi Irwin când a aflat că este însărcinată, la 22 de ani. Foto

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, cunoscut drept Vânătorul de Crocodili, a anunțat că este însărcinată. Ea a povestit cum a reacționat când a aflat și cum i-a dat veste cea mare soțului ei.

Bindi Irwin

profimediaimages.ro

„Momentul în care am descoperit că voi deveni mama va rămâne pentru totdeauna în amintirea mea. Timpul a stat în loc atunci. Am făcut un test și am fugit în bucătărie, unde Chandler ne pregătea ceai. Nu m-a auzit intrând, așa că l-am urmărit cum turna apă în cana mea preferată, în formă de arici.

Am început să vărs lacrimi de bucurie și i-am spus iubitului meu soț că testul de sarcină a ieșit pozitiv. Am fost extrem de fericiți. Adorabilul nostru pui de câine, Piggy, a stat pe picioarele noastre, întrebându-se ce se întâmplă.

Am băut împreună un ceai și am vorbit despre viitorul nostrum și despre cum o să le dăm vestea cea mare oamenilor pe care îi iubim. În acele câteva momente, minunatul copil pe care îl port în pântece a devenit cel mai important lucru din viața noastră.

Ne simțim binecuvântați la gândul că această mică persoană ne-a ales pe noi să îi fim părinți. Copilul nostru, un războinic pentru viața animalelor sălbatice, va fi foarte iubit de către familiile noastre și de către întreaga echipă de la Grădina Zoologică Australia”, a fost mesajul publicat de Bindi Irwin, pe Instagram.

Vânătorul de crocodili ar fi vărsat lacrimi de bucurie! Fiica lui va deveni mamă. Cum a reacționat Bindi Irwin când a aflat că este însărcinată, la 22 de ani. Foto

Bindi Irwin și sportivul Chandler Powell s-au logodit în luna iulie a anului 2019 și s-au căsătorit în martie, la Grădina Zoologică Australia, avându-i alături doar pe mama și fratele lui Bindi.

Steve Irwin a fost ucis în 2006 de o pisică de mare care i-a străpuns inima, în timp ce el filma un documentar despre lumea submarină, „Ocean’s Deadliest”.

Irwin a promovat conservarea şi a prezentat alături de soţia lui serialul documentar de succes la nivel internaţional „The Crocodile Hunter”, lansând peste 300 de episoade. Cuplul a administrat şi parcul dedicat animalelor sălbatice Australia Zoo din Brisbane.

Recomandari