Filmul agresiunii cântăreței Roxen! Iubitul tinerei neagă acuzațiile și spune că artista a pus la cale un plan de răzbunare! |VIDEO

Cum s-a desfășurat filmul agresiunii cântăreței Roxen, reprezentanta României la Eurovision si care au fost cauzele agresiunii.

Roxen, filmul agresiunii

Roxen, artista care trebuia să reprezinte România în 2020 la Eurovison, a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei. Aceasta a făcut plângere la poliţie, iar tânăra a obţinut un ordin de protecție împotriva iubitului ei.

Artistă celebră în România, bătută cu cruzime de iubitul ei! Detalii halucinante! |Video

Conform unui document din ancheta, Roxen și iubitul ei au mers pe data de opt iunie, lartistă acasă. Barbatul s-a culcat, timp în care reprezentatnta Eurovision a stat treaza și și-a petrecut timpul pe laptop și telefon.

În jurul orei 4:30, iubitul artistei s-a trezit și a început sa o ia la rost pe aceasta, întrebând-o cu cine vorbește ptin mesaje. Acesta a fost momentul când barbatul a devenit agresiv, conform Antena Stars.

Simona Traşcă, prinsă-n pat cu un bărbat celebru "Am ales-o pentru că e unică, ambițioasă, frumoasă!"

Iubitul a tras-o de păr pe cântăreața și a lovit-o cu palmele și pumnii și chiar cu o coadă de mătură.

Potrivit aceluiași document, există doi martori care au auzit țipetele puternice ale u unei femei care striga dupa ajutor, dar si vocea unui barbat nervos, mai mult martorii au auzit si zgomot de obiecte sparte. UNul dintre aceștia a fost cel care a alertat autoritățile.

Incredibila declarație a vloggerului Selly, după examenul de la matematică!" Nu vă bazați pe școală" |Video

Iubitul lui Roxen neagă acuzațiile

Bărbatul sustine ca nu s-a intâmplat absolut nimic, ba chiar neaga că ar fi rămas să doarmă în locuința artistei. Dupa spusele lui, acesta s-a dul la el acasa , în jurul orei trei, pentru ca urma ca a doua zi sa mearga la liceu. Iubitul cântăreței a mai declarat că înainte de plecare i-a spus acesteia ca nu mai dorește o relație și ca vrea să se despartă de ea. Barbatul susține că Roxen a inventat acest lucruri din răzbunare. El mai susține că artista a venit la el acadsa și a lovit ușa cu picioarele.

Prima apariție publică împreună a cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Cu toate că bărbatul a negat acuzațiile, Roxen a prezentat mai multe vânatai la nivelul feței si a obținut un ordin de protecție împotriva iubitului său.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

URmăriti mai multe accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri