Căutare Live

Fiul Luminitei Anghel, un copil-problema! Fumeaza si se comporta urat la scoala!

Nopti nedormite, stres, zile cumplite si tristete maxima! Prin toate acestea a trecut Luminita Anghel dupa ce a aflat ca baiatul ei, David, s-a apucat de fumat. In plus, adolescentul avea o problema si cu surioara lui, Mariuca, pe care o considera un dusman.

Am incercat toate caile posibile. Ne-am si certat, a fost si pedepsit, ne-am si imbratisat, am si plans, ne-am si spus vorbe de duh”, marturiseste artista.

Luminita Anghel a ajuns la capatul puterilor! Baiatul ei cel mare, David, i-a dat batai de cap aproape un an intreg.

In 2012, adolescentul s-a apucat de fumat si se certa foarte des cu mama lui. Ba mai mult, nu de putine ori o imita pe la scoala! Aceste lucruri, plus starea de tensiune dintre el si Mariuca, au dus la o atmosfera nu tocmai placuta in casa cantaretei.

Pentru a scapa de haos, vedeta a incercat toate caile. Iar, acum, dupa patru luni de pedepse, se pare ca David a redevenit un adolescent ascultator: “S-a cumintit. Chiar ieri am aflat de la diriginte ca schimbarile sunt in bine, sunt evidente, profesorii au tras concluzia ca David e intr-o schimbare pozitiva. Cred ca incet, incet vom rezolva problemele”.

foto: Facebook / Luminita Anghel

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Te cunosc de undeva | Juratul Andrei Aradits se mandreste cu baietelul sau si nu ascunde asta...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri