Madonna, ipostază tandră cu iubitul mai tânăr cu 36 de ani decât ea! Cine este și cum arată acesta

Madonna a fost surprinsă distrându-se din plin într-o vacanță superbă în Kenia, alături de iubitul său cu 36 de ani mai tânăr decât ea, pe nume Ahlamalik Williams. Cine este tânărul care i-a răpit inima celebrei dive a muzicii pop?

Madonna a fost surprinsă distrându-se din plin într-o vacanță superbă în Kenia, alături de iubitul său cu 36 de ani mai tânăr decât ea

sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că Madonna a fost și încă este una dintre cele mai surprinzătoare, cameleonice și controversate artiste din toate timpurile.

Celebra cântăreață a decis ca începutul lui 2021 să și-l petreacă într-o călătorie cu adevărat specială în Kenia, împreună cu iubitul său (Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani) și de câțiva dintre cei șase copii ai săi.

Cine este Ahlamalik Williams, iubitul Madonnei, cu 36 de ani mai tânăr decât ea

Cuplul și-a început aventura în data de 30 decembrie, plecând împreună cu fiul natural al vedetei (Rocco) și cei patru copii adoptați de aceasta (Mercy, Estere, Stella și David).

Pentru cei care nu știu, Ahlamalik Williams este dansator, fiu al unui veteran american. Tânărul a urmat-o pe Madonna în turneul său prin Europa, America și Asia. Potrivit informațiilor apărute în presa tabloidă internațională, cei doi sunt împreună încă din 2019.

citește și: Fiica Madonnei a crescut și o întrece pe mama ei la frumusețe. La 24 de ani, Lourdes a pozat în ipostaze sexy

Nu este pentru prima oară când Madonna are o relație cu un bărbat mai tânăr cu aproximativ 30 de ani. În trecut, aceasta i-a avut ca parteneri pe Timor Steffens, Brahim Zaibat sau Kevin Sampaio.

Cei doi nu s-au ferit să se afișeze împreună, mai ales în vacanța petrecută în Kenya. Extrem de activi pe rețelele de socializare, cei doi au postat poze, clipuri video și story-uri de senzație. Așa cume ra de așteptat, fanii nu au ratat momentul ca să savureze imaginile și să reacționeze imediat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Totuși, artista nu s-a rezumat doar la simpla distracție, ci a vizitat un orfelinat și apoi un spital de pediatrie pe care fundația sa îl finanțează de mai bine de trei ani.

citește și: Puțini știau că operația prin care a trecut a lăsat urme atât de adânci. Madonna, cu cicatricile la vedere la 62 de ani

Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca regina muzicii pop să se răsfețe în lux, iată totuși că Madonna i-a surprins pe toți cu imagini din locul în care a campat.

Într-un instastory postat recent pe pagina sa oficială de Instagram, Madonna apare într-o ipostază tandră alături de iubitul său, mai tânăr cu 36 de ani decât ea.

Ultimele știri