Dezvăluiri bombă în scandalul dintre Dani Mocanu și fosta iubită: „A vrut să mă dea la produs!”

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul iscat între Dani Mocanu și fost sa iubită ia amploare. Bianca vrea să depună plângere împotriva lui Dani Mocanu, blonda susținând că trăiește în permanență în teroare. Mai mult, fosta iubită a manelistului spune că acesta a vrut să o „scoată la produs”. 

Scandalul este departe de a se încheia! După ce a fost jignită, în direct, de fostul iubit, Bianca a hotărât să meargă la Poliție și să depună o plângere împotriva lui Dani Mocanu.

Fosta iubită a lui Dani Mocanu a vorbit despre amenințările pe care le primește constant din partea lui și a prietenilor săi. 

„Nu mă lasă în pace. Nu pot să dorm liniștită în casa mea. Am depus plângere împotriva lui Dani Mocanu și a Lenei. Dani Mocanu m-a agresat fizic, verbal, m-a denigrat în ultimul hal și multe altele M-a amenințat! A fost întrebat de toată lumea dacă a vrut să mă ducă la produs și a evitat răspunsul. Răspund eu pentru el: da, este adevărat!”

Dani Mocanu este în mijlocul unui scandal monstruos cu femeia ce susține că i-ar fi fost iubită. Scos din minței de declarațiile femeii, a intrat în direct, la „Agenția VIP” și a spus declanșat un atac virulent împotriva ei.

„Dacă vrea să își facă imagine, să se ducă la Bistrița, la coada vacii, că e o boschtară ordinară, de care și-au bătut joc toți lăutarii. O să vă arăt eu filmulețe cu ea! O să vă arăt filmulețe când ea linge pe jos!”

Mai multe detalii, în materalul video de mai jos:

sursa: antenastars.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI