Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a ajuns de nerecunoscut. ”Da, știu, sunt bărbat acum!” Cum arată Roxana Vancea și ce i-au spus fanii?

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac, Roxana Vancea s-a schimbat extrem de tare, lucru comentat îndelung de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea

Roxana Vancea a avut câțiva ani plini de schimbări, în special în ultimele luni. Dacă în trecut a avut o relație cu Bedeac, implicit crezând în lipsa legământului impus de lege sau de cuvântului Domnului, ulterior iubindu-se cu colega sa de la sala de fitness, acum o găsim la casa ei. Nimeni n-ar fi crezut că Roxana va face pasul cel mare.

Fosta prezentatoare a rubricii de meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani a rămas o necunoscută până când a luat cele mai zdravene decizii din viața sa.

Roxana Vancea a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul pe care l-a primit de la logodnicul ei. „Lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat”

Acum, frumoasa șantenă nu doar că și-a unit destinul cu bărbatul pe care-l iubește, ci se bucură și de o familie completă, fiul acestuia din primul mariaj nereușit să locuiască cu ei în cea mai mare parte.

Roxana Vancea, de nerecunoscut: „Arătam mai bine înainte, acum sunt bărbat”

Pentru a încheia șirul schimbărilor, Roxana s-a hotărât să revină la forma care a consacrat-o, așa că s-a hotărât să revină la un stil de viață sănătos și armonios. Pentru ca internauții să poată observa ce s-a întâmplat cu trupul ei de-a lungul anilor, vedeta a făcut un colaj în care arăta forma în care se afla înainte și după ce și-a refăcut abonamentul la sala de forță.

„Focă vs liliac 😅💪🏽 Arătam mai bine înainte, acum sunt bărbat, știu.. nu vă obosiți 🙏🏼„, a fost mesajul Roxanei pentru a închide din start criticile care sigur aveau să apară la postarea sa.

Fanii acesteia au felicitat-o pentru cele 7 luni în care a demonstrat că este ambițioasă și perseverentă, cerându-i la final sfaturi despre pașii pe care i-a urmat în această transformare de zile mari.

Femeile celebre din viața lui Mihai Bendeac! Puțină lume știe de ele. Juratul iUmor a făcut furori în România

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro