Căutare Live

Fotbalistul Ashley Cole a impuscat un student!

Ashley Cole de la clubul Chelsea a descarcat arma cu aer comprimat intr-un student de numai 21 de ani.

Ashley Cole a devenit vedeta unui incident oribil. Fotbalistul de la Chelsea a ranit pe terenul de antrenament un tanar student de numai 21 de ani, impuscandu-l cu o arma cu aer comprimat.

Fotbalistul sustine ca a fost vorba despre un accident, el nestiind ca arma era de fapt incarcata. Studentul a fost dus de urgenta la spital unde a primit ingrijiri medicale, insa rana prezinta in continuare risc de infectie.

Incidentul a avut loc cu cateva zile in urma, cand Ashley Cole a venit la antrenamentele din baza sportiva din Surrey, cu arma ascunsa in geanta cu echipament sportiv. La un moment dat, Ashley Cole a scos arma si a inceput sa se laude cu ea, fara sa banuiasca ca urma sa se petreaca o drama.

Arma s-a descarcat in pieptul tanarului student Tom Cowan, care urland de durere s-a prabusit intr-o balta de sange. Conducerea clubului Chelsea l-a mustrat oficial pe Ashley Cole care a fost obligat sa prezinte scuze victimei sale.

Insa tatal tanarului student a declarat pentru presa ca scuzele nu sunt suficiente si asteapta sa vada ce masuri va lua conducerea clubului contra lui Ashely Cole.

Foto: Hepta

FOTO! Oana Lis s-a facut roscata... Adelina Pestritu, mireasa in stil flamenco...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri