FOTO! Afla ce actrite de la Hollywood sunt bisexuale!

Stiai ca Megan Fox este bisexuala? Iar actrita nu este singura care si-a declarat in mod public atractia catre reprezentantele de sex feminin. Vezi mai jos ce alte staruri prefera deopotriva si barbatii si femeile!

Poate cea mai celebra actrita bisexuala este Angelina Jolie. Chiar daca a depasit de mult faza ei rebela, partenera lui Brad Pitt va ramane faimoasa pentru cuvintele: "Sunt o persoana foarte sexuala si pot iubi pe cineva, indiferent de sexul acelei persoane". Actrita nu a negat niciodata relatia pe care a avut-o cu o alta femeie.

Megan Fox si-a declarat preferinta pentru reprezentantele sexului frumos in 2009. "Stiu fara nici un dubiu ca sunt bisexuala", declara vedeta. Totusi, Megan Fox a adaugat ca ar prefera sa se iubeasca cu o lesbiana, nu cu o femeie bisexuala.

Vezi in galeria foto de mai jos ce vedete sunt bisexuale!

Drew Barrymore a fost mai precoce. Starul de la Hollywood a recunoscut inca 2003 atractia catre femei. Iar la Lindsay Lohan nici nu a fost nevoie de o declaratie oficiala. Actrita a avut o relatie cu o DJ-ita si nu a ascuns niciodata acest lucru.

Desi nu a debutat inca la Hollywood, Lady Gaga are de gand in viitorul apropiat sa joace in filme. Iar cantareata a declarat ca este foarte atrasa de corpul femeilor, iar acest lucru ii sperie mereu pe iubitii ei.

Foto: celebuzz.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri