Căutare Live

FOTO! Ce nepoata SEXY are Mick Jagger!

Bunicul ei este un cunoscut rocker, iar mama ei este o adevarata petrecareata. La 16 ani, Amba Jackson incepe sa scoata capul in lumea mondena. Si vrea neaparat sa fie bagata in seama!

Amba Jackson este nepoata cunoscutului Mick Jagger, iar tanara pare ca ii calca pe urmele rockerului. Nu in privinta muzicii, ci in privinta controversei.

Desi are 16 ani, Amba Jackson a purtat la un eveniment monden un sacou inchis strategic intr-un singur nasture. Astfel, tanara a beneficiat de un decolteu mai mult decat generos. Mai mult, nepoata lui Mick Jagger nu a purtat nici sutien, aratand ca, desi este minora, este pregatita pentru lumea showbiz-ului.

Foto: dailymail.co.uk

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Mihai Morar ii ia apararea lui Ilie Nastase: "Lasati-l in pace!"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri