Căutare Live

FOTO! Iata noul PALAT luxos al lui Kim Kardashian!

Kim Kardashian a facut o imensa avere in urma casniciei cu Kris Humphries. Modelul a decis sa investeasca o buna parte din bani intr-o vila luxoasa.

Averea lui Kim Kardashian a crescut proportional cu faima ei. Modelul a decis sa arate ca are conturile din banca pline, astfel incat si-a cumparat o casa imensa in Los Angeles.

Nu rata galeria foto de mai jos!

Achizitia vedetei este motivata si de mesajele deranjante de la un fan obsedat, care au coplesit-o. Astfel, Kim Kardashian si-a gasit un sanctuar luxos care sa o fereasca de viitoare amenintari.

Noua locuinta are patru dormitoare, sase bai, o camera de recreatie si o piscina proprie. Sa te tot ascunzi intr-un asemenea palat...

Foto: Hepta

FOTO! Jessica Simpson, decolteu imens... Monica Gabor, prea ocupata pentru propriul divort...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri