Căutare Live

FOTO: Nu mai încape îndoială! Lora e clară: "M-am îndrăgostit" Imaginea spune totul

Vedeta trăieşte fiecare zi din plin, iar dragostea nu putea lipsi din peisaj. Cârcotaşii pot spune orice, dar Lora preferă să fie sinceră cu toţi

Vedeta trăieşte fiecare zi din plin, iar dragostea nu putea lipsi din peisaj. Cârcotaşii pot spune orice, dar Lora preferă să fie sinceră cu toţi prietenii ei de pe Facebook.

"M-am îndrăgostit", a fost mesajul publicat de Lora pe pagina sa de socializare, dar nu e legat de ceea ce toţi dintre noi am fi sperat. Este vorba despre o pereche de căşti, pe care cântăreaţa le-a apreciat de la prima ascultare.

Peste 8.000 de like-uri a strâns Lora cu această fotografie

FOTO: Anda Adam își plimbă "burtica"! Cum arată vedeta, însărcinată în șapte luni... Nimeni nu ştia acest lucru despre Michael Jackson! Ce s-a petrecut când a vizitat prima dată România...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri