Căutare Live

Gabriela Cristea a ajuns pe perfuzii, la spital. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani: „Corpul cedează”

Gabriela Cristea s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Prezentatoarea de la „Mireasa- capriciile iubirii” a publicat o imagine îngrijorătoare pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea a avut nevoie de ajutor medical

Instagram

Prezentatoarea TV a avut nevoie de îngrijiri medicale. Gabriela Cristea a mărturisit că i-a cedat corpul, după ce și-a neglijat sănătatea. Vedeta și-a propus ca după această experiență să se concentreze mai mult pe sănătatea proprie.

Cum s-a fotografiat Gabriela Cristea, pe patul de spital

Gabriela Cristea a publicat pe Instastory o fotografie în care apare purtând mască chirugicală și având o perfuzie în mâna stângă, alături de următorul mesaj:

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a transmis Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea a publicat o imagine emoționantă cu Tavi Clonda și fiica lor cea mică. În ce ipostază au fost surprinși cei doi

Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile iubirii

Citește și: Din ce motiv nu mai poate purta pantofi cu toc Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani este prezentatoare la Mireasa - Capriciile iubirii, unde discută despre situații prin care au trecut, sau urmează să treacă unii dintre concurenții show-ului matrimonial de la Antena 1, Mireasa.

Citește și: Gabriela Cristea, schimbare impresionantă de look după ce s-a tuns. Cum arată acum prezentatoarea TV

Din cauza problememlor de sănătate Gabriela Cristea nu poate să modereze show-ul „Mireasa- Capriciile Iubirii, din 3 mai 2022, așa că Simona Gherghe este cea care o înlocuiește. Prezentatoarea emisiunii Mireasa a anunțat că va fi prezentă și la de pe Antena Stars.

Gabriela Cristea, pentru a doua oară la spital, în ultima lună. Ce a pățit fiica ei, Iris

În ultima perioadă Gabriela Cristea a mai avut o experiență cu spitalul. De Paște, prezentatoarea a mers la spital cu fiica sa cea mică, Iris, care făcuse o indigestie gravă.

„Ea mănâncă din orice poziție pentru că noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a povestit Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

În ediția de luni a show-ului, 25 aprilie 2022, vedeta le-a povestit oamenilor din fața micilor ecrane prin ce pățanie a trecut în prima zi de Paște. La scurt timp de la apariția fetițelor sale în platoul emisiunii alături de Tavi Clonda, mama lor a dezvăluit că Iris, fiica sa cea mică, nu s-a simțit bine de sărbătorile Pascale, motiv pentru care a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

În ciuda celor întâmplate, Gabriela Cristea s-a bucurat de un Paște liniștit alături de familia sa. Aceasta a petrecut Sărbătorile Pascale în sânul familiei, alături de cele două fetițe ale sale și Tavi Clonda.

Cum arată și cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu. Fiul artistei, Radu, s-a căsătorit civil de curând: „Și-au dorit enorm ... Mirela Vaida și-a ieșit din fire în emisiunea „Acces Direct”. Ce i-a spus invitatei și de ce a dat-o afară din platou...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x