GALERIE FOTO! Natalia Oreiro, ingerul salbatic al telenovelelor: sexy la 35 de ani

La sfarsitul anilor '90, toata Romania statea cu privirea atintita in fata televizoarelor cand incepea "Inger Salbatic". Gospodinele uitau mancarea pe foc, adolescentele lasau temele nefacute, iar barbatii, mai mult obligati, dadeau un meci de fotbal pentru a o urmari pe Nati

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, actrita nascuta in luna lui florar a lui '77, in Uruguay, a reusit sa dea viata unuia dintre cele mai indragite personaje de telenovele: Milagros. Povestea fetei sarace, care se indragosteste de stapanul casei este presarata cu momente amuzante si mult suspans. Strengarita Mili nu tine cont de nimeni si de nimic, este directa, iar asta a facut deliciul publicului. Poznele sale, savuroase de-a dreptul, conturau un zambet pana si de pe cele mai morocanoase fete.

Nu a trecut mult timp si meritele i-au fost recunoscute. Natalia Oreiro a fost nominalizata in 1998 si 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy in Argentina, la sectiunea "cea mai buna actrita intr-un rol principal".

In paralel, vedeta s-a preocupat si de muzica, astfel ca, a fost primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy, in 2001, mai exact.

Anii au trecut, iar uruguayana a schimbat traznaile cu viata de familie. Si-a unit destinul cu cantaretul Ricardo Mollo, in varsta de 54 de ani, chiar pe 31 decembrie 2001.

Anul acesta a adus pe lume un baietel care poarta numele de Merlin Atahualpa Mollo Oreiro. Nati, ingerul salbatic al telenovelelor, este la fel de frumoasa si de sexy si la 35 de ani!

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri