Căutare Live

George Clooney, de nerecunoscut. Transformarea incredibila prin care a trecut pentru rolul din The Midnight Sky

George Clooney a fost nevoit să își facă o schimbare radicală de look, pentru a interpreta rolul principal din filmul "The Midnight Sky", unde este și regizor.

George Clooney a fost nevoit să iși facă o schimbare radicală de look.

Actorul în vârstă de 59 de ani este de nerecunoscut. Și-a lăsat barba să crească pentru a intra în pielea personajului, un om de știință, Augustin, care încearcă să salveze o echipă de astronauți din calea unei catastrofe.

Trailer-ul debutează cu personajul principal care se află la Polul Nord. Acesta încearcă să apeleze nava spațială, Ether, pentru a avertiza echipa de astronauți să nu se îndrepte spre planeta Pământ, pentru a evita un adevărat dezastru.

George Clooney a mai jucat în filme, precum: Ocean`s Eleven, Up In The Air, The Descendants, Gravity și multe altele. A primit premiul Oscar, în 2006, pentru cel mai bun actor în rol secundar.

„The Midnight Sky”, regizat de George Clooney va fi lansat pe 23 decembrie 2020, pe Netflix.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, superbă la 53 de ani. Cât de bine arată într-o rochie scurtă, verde și mulată... Nu s-a mai știut nimic de el timp de câteva luni bune. Cum a fost surprins recent actorul Tom Hardy...
Ultimele știri