Gestul neașteptat pe care l-a făcut Regina Elisabeta a II-a după nașterea strănepoatei sale. Ce i-a oferit Prințului Harry

Gestul neașteptat pe care l-a făcut Regina Elisabeta a II-a după nașterea strănepoatei sale. Ce i-a oferit Prințului Harry

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a a făut un gest minunat, demonstrând că nu îi poartă pica nepotului ei.

Profimedia

În timpul interviului cutremurător pe care Prințul Harry l-a avut cu Oprah, acesta o condamna pe bunica sa pentru faptul că a transmis mai departe durerea și suferința familiei. Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a a făut un gest minunat, demonstrând că nu îi poartă pica nepotului ei.

După nașterea strănepoatei sale care îi va purta numele, Regina Marri Britanii a decis să îi ofere lui Harry oportunitatea de lua prânzul împreună când acesta revine la palat luna viitoare, pentru inaugurarea statuii mamei sale, Prințesa Diana, potrivit Daily Mail.

Gestul impresionant făcut de Regina Elisabeta a II-a

Ca o ramură de măslin, invitația Reginei Elisabeta a II-a a venit ca semn de recunoaștere pentru numele ales pentru fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dar și ca un semn că îl iartă pentru pentru dezvăluirile făcute în interviul controversat.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, mesaj pentru fiica lui, la nașterea nepoatei sale: „Le doresc ce e mai bun pe lume”

Un reprezentant al casei regale a declarat că de fapt această invitație a Reginei Elisabeta a II-a a fost făcută încă de vinerea trecută, dinainte ca micuța Lilibeth Diana să se nască. Prințul Harry este așteptat luna viitoare la Palatul Buckingham pentru a inaugura statuia care se va înălța în cinstea Prințisei Diana.

Între timp, Meghan va rămâne acasă alături de fiul ei Arthur și de micuța Lilibeth Diana. Acest prânz programat cu regina ar fi prima confruntare față în față de când el și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlurile lor în urmă cu mai bine de un an.

Cu siguranță Prințul Harry și bunica sa vor avea multe aspecte de discutat și pus la punct, în special după toate afirmațiile făcute de Meghan și Harry în timpul serialul filmat cu Oprah Winfrey. De asemenea, Prințul Harry a dat vina pe membrii familie regale pentru problemele pe care acesta le-a avut în adolescență, dar și pentru traumele de care a suferit după moartea mamei sale.

În ciuda tuturor celor întâmplate, Regina Elisabeta a II-a a spus mereu că Prințul Harry și soția sav or printer cei mai iubiți membrii ai familiei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară

Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California. Atât mama, cât şi copilul se simt bine, a anunţat cuplul într-o declaraţie.

“Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului.

Citește și: Unde a născut Meghan Markle. Imagini de la spitalul în care fosta ducesă a ales să o nască pe fetița lor

Potrivit news.ro, fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron.

Cei doi au transmis un mesaj pe site-ul organizaţiei lor Archewell: “În 4 iunie, am fost binecuvântaţi cu venirea pe lume a fiicei noastre Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată şi noi suntem în continuare recunoscători pentru toată iubirea şi toate rugăciunile venite din întreaga lume. Vă mulţumim pentru bunătatea şi susţinerea arătate permanent în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”.

Ultimele știri