Tatăl lui Meghan Markle, mesaj pentru fiica lui, la nașterea nepoatei sale: „Le doresc ce e mai bun pe lume”

Meghan Markle a avut o relație destul de defectuoasă cu tatăl ei. Dar pare că tensiunile dintre ei au fost uitate, iar el le-a transmis câteva cuvinte, cu ocazia nașterii celui de-al doilea copil al cuplului.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

Hepta

Meghan Markle și tatăl ei au suferit, de-a lungul timpului, mai multe certuri, însă totul a izbucnit atunci când ea a decis să se căsătorească cu Prințul Harry. Cu nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, Thomas, tatăl lui Meghan a avut câteva cuvinte pe care a vrut să i le transmită.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, mesaj pentru fiica sa, la nașterea nepoțelei sale

Tatăl lui Meghan Markle a ținut să le transmită Prințului Harry și fiicei sale, Meghan, câteva cuvinte, cu ocazia nașterii celui de-al doilea copil al cuplului.

Thomas (76 de ani) și-a trimis urările către cei doi, având numai cuvinte frumoase de spus. El nu a mai vorbit cu Meghan de când ea a decis să se căsătorească cu Prințul Harry și să se mute în Regatul Unit. Tensiunile dintre ei au pornit în urmă cu aproape 3 ani, atunci când, din cauza unei operații suferită la inimă, Thomas nu a mai fost apt de a o conduce la altar pe Meghan.

Ruptura dintre cei doi s-a produs total atunci când el a chemat câțiva paparazzi care l-au fotografiat pentru o sumă de bani, totul înainte de nunta regală. Meghan nu a putut trece cu vederea acest eveniment și a avut grijă să-l taxeze. La altar a fost condusă de mama ei, Doria Ragland, care a fost foarte emoționată în timpului ceremoniei. Thomas nu și-a cunoscut ginerele, dar nici nepotul.

Citește și: Ce crede Regina Elisabeta, de fapt, despre nepotul său Harry, după acuzațiile aduse Familiei Regale. Aceasta are o ultimă dorință

Iată că tatăl lui Meghan a reușit cumva să fie în centrul atenției, atunci când a apărut în presă spunând mai multe lucruri defăimătoare despre Meghan.

De această dată, a apărut în presa internațională cu gânduri ceva mai bune, felicitându-și fiica pentru nașterea celui de-al doilea copil.

„Sunt foarte încântat să aud această veste, pentru faptul că Meghan a născut în siguranță o fetiță sănătoasă care e nepoata mea și le doresc amândurora tot ce e mai bun pe lume”, spune el, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Harry și Meghan Markle, „detronați” de pe site-ul familiei regale. Unde au fost așezați aceștia

Thomas Markle spune că a încercat de foarte multe ori să se împace cu Meghan, cerându-și scuze că a primit bani acceptând să fie fotografiat de paparazzi, însă fiica sa nu vrea să audă de o împăcare, recunoscând în cadrul interviului oferit pentru emisiunea lui Oprah Winfrey faptul că s-a simțit trădată de tatăl ei.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat că li s-a născut al doilea copil

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California. Atât mama, cât şi copilul se simt bine, a anunţat cuplul într-o declaraţie.

Citește și: Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat că li s-a născut al doilea copil. Ce nume i-au pus fetiței

“Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului.

Ultimele știri