Unde a născut Meghan Markle. Imagini de la spitalul în care fosta ducesă a ales să o nască pe fetița lor

În urmă cu puțin timp, Meghan Markle și Prințul Harry au întâmpinat venirea pe lume a micuței lor pentru care au ales un nume deosebit.

Meghan Markle a născut la spitalul Santa Barbara Cottage, în California, iar fetița lor sănătoasă a venit pe lume la termen.

Profimedia

Meghan Markle a născut la spitalul Santa Barbara Cottage, în California, iar fetița lor sănătoasă a venit pe lume la termen.

Meghan a născut o fetiță sănătoasă

Pentru surioara lui Arthur, Meghan și Prințul Harry au ales numele Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

“Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului.

Potrivit news.ro, fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron.

Cei doi au transmis un mesaj pe site-ul organizaţiei lor Archewell: “În 4 iunie, am fost binecuvântaţi cu venirea pe lume a fiicei noastre Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată şi noi suntem în continuare recunoscători pentru toată iubirea şi toate rugăciunile venite din întreaga lume. Vă mulţumim pentru bunătatea şi susţinerea arătate permanent în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”.

Citește și: Primul cuvânt al lui Archie l-a întristat pe Prințul Harry. Ce a spus fiul lui Meghan Markle

Reacția familiei regale după nașterea micuței Lilibeth Diana

După anunțul făcut de Meghan și Harry în legătură cu nașterea fetiței lor, familia regală a Marii Britanii a transmis gânduri bune cuplului, felicitându-I pentru micuța lor. Un reprezentant de la Palatul Buckingham a declarat că Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Prințul William, Kate Middleton și Ducesa de Cornwall au fost extrem de încântați să afle frumoasa veste.

“Suntem cu toții foarte încântați de vestea îmbucurătoare legată de venirea pe lume a micuței Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie”, a spus reprezentantul familiei regale.

Datorită faptului că Harry și Meghan au ales numele Lilibeth acest lucru demonstreză că cei doi doresc să lege legături mai strânse cu familia regală, alegând pentru fetița lor numele Reginei Elisabeta a II-a, dar și numele Prințesei Diana, mama Prințului Harry.

Cuplul care locuiește acum în California pare că dorește să înnoade relațiile cu familia regală, în special după interviurile controversate cu Oprah, unde atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry au făcut dezvăluiri greu de acceptat.

Cum arată spitalul la care a născut Meghan Markle

Meghan Markle a născut la un prestigios spital din California unde a avut parte de atenția medicilor și a asistentelor care au ajutat-o după venirea pe lume a micuței Lilibeth.

Citește și: Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat că li s-a născut al doilea copil. Ce nume i-au pus fetiței

Frumoasa actriță Meghan Markle l-a născut pe Archie în 2019, iar vara trecută, din nefericire, aceasta a povestit că a suferit un avort spontan.

După nefericitul incident, Meghan a hotărât să ofere mai multă atenție sarcinii atunci când a aflat că va avea o fetiță. Meghan și Prințul Harry au anunțat că vor devein părinți pe 14 februarie.

Ultimele știri