Gina Chirilă, fotografii emoționante cu fetița ei și a lui Bogdan Vlădău. Cât de mare a crescut aceasta

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt doi părinți foarte fericiți. Iată cât de mare a crescut fetița acestora.

Cât de mare a crescut fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău

Instagram

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Katia. Cei doi au publicat mai multe imagini cu micuța lor, iar fanii au fost în delir.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, imagini emoționante cu fetița lor

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au împărtășit cu fanii o serie de imagini cu fetița lor care a crescut mare. Cei doi o iubesc foarte mult, iar acest lucru se vede cu ușurință din ceea ce postează ei în mediul online.

Citește și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au fotografiat cei doi

Foto-modelul Gina Chirilă și omul de televiziune Bogdan Vlădău au devenit părinți în urmă cu un an și puțin, iar din acel moment, viețile celor doi s-au schimbat complet. Aceștia sunt foarte fericiți, iar familia lor acum este completă.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au preferat să țină ascuns o perioadă vestea că au devenit părinți, semn că sunt o familie discretă, care are girjă ca în interiorul ei să nu pătrundă niciun curios.

Gina Chirilă își dorea să devină mamă încă de acum 7-8 ani, potrivit click.ro. "M-am gândit în ultimul timp la acest aspect şi da, mă văd mămică. Mă face să zâmbesc câteodată această idee. Am vorbit cu Bogdan. Noi ne dorim de ceva timp un copil şi lucrăm la asta. Sunt tânără, o să mă menţin în formă şi îmi voi relua activitatea ca model. Meseria nu mă împiedică să devin mamă".

Citește și: E una dintre cele mai frumoase femei din România. Cât de bine arată Gina Chirilă după naștere

Povestea de dragoste dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

Deși există o diferență de vârstă de 15 ani înre cei doi, Gina și Bogdan formează cuplul perfect în industria showbiz-ului din România. Cei doi s-au căsătorit religios pe data de 1 septembrie 2018, chiar de ziua de naștere a lui Bogdan.

Citește și: Ei formează cel mai frumos cuplu din showbiz. Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, testul iubirii, în direct, la Agenția VIP

Cununia civilă a avut însă loc cu un an mai devreme, pe data de 7 august 2017, de ziua Ginei.

Fotomodelul și Bogdan și-au dorit încă de la începutul relației lor să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, iar acest lucru le-a asigurat fericirea în căsnicie.

Bogdan Vlădău a absolvit colegiul Ion Luca Caragiale, la secția matematica - fizică și Universitatea Română Americană , iar din anul 1999 și-a început cariera de model. Acesta a cunoscut succesul atunci când a participat la emisiunea "Burlacul", prezentată de Cătălin Botezatu.

De-a lungul anilor, Bogdan Vlădău a avut o imagine de cuceritor și de cel mai râvnit burlac, până a întâlnit-o pe cea care i-a furat inima încă din prima clipă și mai târziu i-a dăruit un copil.

Ultimele știri